|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
آقای سعید منصوری، دکتر حسین ابراهیم نژاد، دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده
فشرده سازی رویه های سه بعدی یک روش منتخب در کاهش حافظه مورد نیاز و انتقال موثر داده های مشهای مثلثی در شبکه های با پهنای باند کم است. در این مقاله، یک تکنیک بهبودیافته برای فشرده سازی رویه های مثلثی ارائه شده است. اساس این روش، بر استفاده از برازش ورنوی مرکزی (Centroidal Voronoi Tesselation) دارای تابع چگالی استوار می باشد. با انتخاب تابع چگالی مناسب مبتنی بر ویژگی انحنا و هموار سازی لوید(Lloyd Relaxation) ، تراکم رئوس در مش فشرده به سمت جزئیات در ناهمواریهای رویه متمایل می گردد و از تجمع اطلاعات تکراری و تراکم غیر ضروری رئوس در رویه های هموارتر جلوگیری می شود. در مرحله پس پردازش، برای جایابی بهتر رئوس و کاهش خطای فشرده سازی در مش ساده شده از بهینه سازی غیر خطی نلدر- مید (Nelder-Mead) استفاده شده است. روش پیشنهادی با روشهای کلاسیک و مدرن در مقالات اخیر مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج پیاده سازی، برتری روش ارائه شده را در مقایسه با روشهای موجود از نظر دقت مدل و میزان فشرده سازی نشان می دهد.
- یونس قره داغی، دکتر جواد علمائی، دکتر سجاد نجفی روادانق، دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده
الگوریتم مقاوم به عنوان یکی از جدیدترین مدلهای مقاوم سازی در زمینه بهینه سازی شبکه های توزیع بسیار بزرگ و پیچیده با درنظرگیری عدم قطعیت بوده،در این مقاله بستر لازم در قالب بررسی و انتخاب الگوی خوشه بندی مناسب برای ورود به مبحث تحلیل آن بررسی و نتیجه گیری خواهد شد.بررسی مورد مطالعاتی منتخب از شبکه استاندارد توزیع و تحلیل بهینه سازی حالت مجزا و تطبیقی منابع تولید پراکنده،درهمه موارد به غیرازحالت جزیره ای منابع تولیدپراکنده هزینه های کلی و جزیی کمتر درحالت تطبیقی را نشان داده(هزینه کلی درحالت تطبیقی 80 درصد حالت مجزاء است)؛از نتایج آن در مبحث خوشه بندی با انتخاب نقاط کاندید شامل منابع تولید پراکنده و منابع تغذیه در سطح شبکه فشارمتوسط استفاده شده است.بررسی داده های نرم افزاری در هردو حالت تک خوشه ای با تکرارهای اول تا پنجم و دهم؛یک تا پنج خوشه و ده خوشه ای در تکرار اول؛در قالب خروجی های عددی وگراف نشانگر ویژگیهای برتر الگوی خوشه بندی براساس میانگین داده به علت سه ویژگی برجسته حساسیت به تمامی نقاط کاندید وزندار،سرعت عملیات قابل قبول نسبت به الگوی خوشه بندی براساس تراکم داده و جزیره ای شدن تغذیه خوشه ها در زمان کثرت بیشتر نعداد خوشه؛ به عنوان روش منتخب برای استفاده در کدنویسی بهینه سازی مقاوم شبکه توزیع در مجاورت منابع تولید پراکنده تعیین شده است.
اسماعیل بهمنی، دکتر محسن احمدنیا، دکتر حسین شریف زاده، دوره 9، شماره 2 - ( 12-1401 )
چکیده
استخراج توان بیشینه بویژه با شرایط سایه جزیی یکی از مهمترین مسایل در استفاده از یک سیستم فتوولتاییک است. تحت شرایط سایه جزیی، مشخصه توان-ولتاژ آرایههای فتوولتاییک دارای چندین نقطه بیشینه محلی است. یک روش ردیابی بیشینه توان در سیستمهای فتوولتاییک بایستی امکان ردیابی سریع و دقیق نقطه بیشینه سراسری در حین شرایط سایه جزیی را فراهم آورد تا تلفات توان و نوسانات حالت ماندگار را کمینه کند. در این پژوهش یک الگوریتم ردیابی نقطه بیشینه توان برای یک سیستم فتوولتاییک تحت شرایط سایه جزیی با استفاده از تکنیک بهینهسازی گرگ خاکستری ارایه شده است. الگوریتم گرگ خاکستری یک روش بهینهسازی جدید است که محدودیتهایی از قبیل ردیابی ضعیف، نوسانات حالت دایمی و حالت گذرای نامطلوب در تکنیکهای آشفتن و مشاهده و بهینهسازی ازدحام ذرات را برطرف میکند. الگوریتم پیشنهادی بر مبنای الگوریتم بهینهسازی گرگ خاکستری روی یک سیستم فتوولتاییک در محیط نرمافزار متلب پیادهسازی شد تا کارایی آن اثبات شود. عملکرد طرح پیشنهادی با دو تکنیک ردیابی نقطه بیشینه توان بر مبنای الگوریتم بهینهسازی جستجوی فاخته و الگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج شبیهسازی نشان داد که عملکرد تکنیک ردیابی نقطه بیشینه توان پیشنهادی نسبت به طرحهای مورد مقایسه از نظر سرعت و پایداری حالت ماندگار پاسخ برتری دارد بطوریکه مقادیر بیشینه فراجهش، زمان نشست و نوسانات ماندگار را به ترتیب تا 40.91%، 66.67% و 59.1% کاهش میدهد.
|
|
|
|
نشریه سامانههای غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیههای «کمیته بینالمللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت میکند. |
|
|
|