[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
2 نتیجه برای موضوع مقاله:

محمد امین ثبوتی، داود عزیزیان، مهدی بیگدلی، گئورگ باباملک قره پتیان،
دوره 7، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

مدلسازی حالت‌های گذرای الکترومغناطیسی فرکانس بالا و شبیه‌سازی توزیع ولتاژ و جریان ناشی از امواج گذرای الکتریکی در سیم‌پیچ‌های ترانسفورماتور چند سیم‌پیچه کششی از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در مقاله حاضر ضمن ارائه مدل‌های اجزای محدود، روش تزویج میدان- مدار جهت مدلسازی حالت‌های گذرای الکترومغناطیسی فرکانس بالا در ترانسفورماتور چند سیم‌پیچه کششی معرفی شده‌ است. روش ارائه شده از مدل‌های اجزای محدود دو بعدی به همراه تزویج آن با یک مدار خارجی جهت مدل‌سازی رفتار گذرای الکترومغناطیسی ترانسفورماتور چند سیم‌پیچه کششی استفاده می‌کند. در ادامه مقاله، نتایج حاصل از مدل­های ‌ارائه شده با نتایج بدست آمده از یک مدل اجزای محدود کامل سه بعدی و نیز نتایج حاصل از مدل مشروح مقایسه و اعتبار مدل تأیید می‌شود. در نهایت مدل فرکانس بالای تایید شده برای تحلیل پاسخ ضربه ترانسفورماتور مورد استفاده قرار گرفته است. چنانچه نشان داده شده است، مدل ارائه شده نه تنها ساده و سریع است، بلکه با دقت بالایی می‌تواند پاسخ ضربه را در سیم‌پیچ‌های ترانسفورماتور کششی مدل کند
زهرا مروج، سجاد باقری، گئورک قره پتیان،
دوره 8، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

امروزه جهت حفاظت ترانسفورماتورهای قدرت در مقابل انواع خطاها و پیشامدها از رله دیفرانسیل استفاده می­گردد. با وجود پیشرفت­های صورت گرفته در تکنولوژی ساخت رله­ها، همچنان تشخیص و تمایز پیشامدهای مختلف از مهمترین چالش­هایی است که مهندسان حفاظت با آن روبرو هستند. در این مقاله، روش ترکیبی هوشمند جهت تشخیص و کلاسه­بندی خطاهای الکتریکی داخلی، خطاهای خارجی در هنگام اشباع ترانسفورماتورهای جریان و جریان هجومی در ترانسفورماتورها پیشنهاد شده است. ابتدا، جریان­ خطاهای داخلی، خارجی و جریان هجومی ترانسفورماتورهای قدرت توسط شبیه­ساز دیجیتال زمان حقیقی(RTDS) و بسته نرم افزاری آن (RSCAD) شبیه­سازی می­گردد. سپس، سیگنال­های نمونه­برداری شده در پیشامدهای مختلف جهت تشخیص و تمایز  به نرم­افزار MATLAB انتقال داده می­شود. در این مرحله، با استفاده از روش­ طبقه­بندی بیزین که اطلاعات داده­های آموزشی را مستقیماً مورد ارزیابی قرار می‌دهد، خطاهای خارجی از سایر شرایط عملکردی ترانسفورماتور تفکیک می­شود. سپس، سایر  پیشامدها از قبیل جریان هجومی و خطاهای الکتریکی داخلی توسط روش­های درخت تصمیم­گیری و ماشین بردار پشتیبان از یکدیگر متمایز خواهند شد. نتایج بدست آمده نشان می­دهد که روش حفاظت ترکیبی هوشمند پیشنهادی قابلیت تشخیص و کلاسه­بندی پیشامدهای مختلف در ترانسفورماتورها را در حالت زمان حقیقی با دقت مناسبی دارد که از نوآوری اصلی این مقاله با سایر تحقیقات منتشر شده می­باشد.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4657