[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
4 نتیجه برای موضوع مقاله:

حسین شایقی، مهدی قاسمی،
دوره 1، شماره 1 - ( 6-1392 )
چکیده

در این مقاله با استفاده از الگوریتم اجتماع ذرات تخصیص ‌یافته پیشنهادی به جایابی ادوات TSCS و SVC بمنظور حداکثر کردن سود و کاهش تلفات شبکه قدرت پرداخته شده است. اصول اولیه این مقاله استفاده از پخش بار بهینه و الگوریتم پیشنهادی است. در ابتدای امر حداکثر میزان بارپذیری شبکه نمونه با استفاده از یک روش پیشنهادی بر مبنای استفاده از پخش‌ بار بهینه مشخص شده و سپس این ادوات با استفاده از الگوریتم اجتماع ذرات تخصیص‌یافته پیشنهادی برای کاهش هزینه‌ تولید توان و کاهش میزان تلفات با در نظر گرفتن هزینه ادوات و سطوح بار مختلف در شبکه نمونه 30 شینه IEEE جایابی شده‌ است. بمنظور مقایسه و تحلیل اقتصادی نتایج و تشریح سرمایه‌گذاری مورد نیاز از شاخص NPV و برای ارزیابی فنی نتایج نیز از شاخص‌های تلفات، حداکثر بار مورد تقاضای ممکن و انحراف ولتاژ شین‌ها استفاده شده‌است. نتایج حاصل نشان می‌دهند که استفاده ترکیبی از TCSC و SVC در شبکه می‌تواند شاخص‌های بهره-برداری از شبکه قدرت را بهتر بهبود ببخشد.

دکتر حسین شایقی، اقای بهروز صبحانی،
دوره 2، شماره 1 - ( دوره 2 شماره 1 1393 )
چکیده

با توجه به افزایش روزافزون تولیدات پراکنده در سالهای اخیر، یکی از نگرانی‌های اصلی در مورد این منابع شرایط جزیره‌ای است. پدیده جزیره-ای شدن تولیدات پراکنده می‌تواند مشکلاتی از قبیل به خطر انداختن جان پرسنل‌های تعمیر خط و آسیب دیدن تجهیزات سیستم ایجاد نماید. توربین‌های بادی یکی از مهمترین این تولیدات بوده که اکثر ژنراتورهای آنها از نوع القایی است. تاکنون روش‌های اندکی برای تشخیص حفاظت ضد جزیره‌ای این توربین‌ها ارائه شده است. در این مقاله روشی مناسب بمنظور تشخیص جزیره‌ای بر اساس تبدیل موجک برای توربین‌های بادی پیشنهاد می‌شود. در این روش از نرخ تغییرات فرکانس برای تشخیص استفاده می‌گردد. زیرا این سیگنال نویزپذیری کمتری نسبت به سیگنال‌های ولتاژ و جریان دارد. نرخ تغییرات فرکانس در هر بازه زمانی با استفاده از ویولت Symlets تجزیه شده و از روی ضریب d8 شرایط جزیره‌ای تشخیص داده می‌شود. آزمایش‌های جزیره‌ای و کلیدزنی در شرایط مختلف بار، با استفاده از ویولت‌های مادر مختلف در تمامی سطوح تجزیه انجام یافته و ضریب d8 ویولت Symlets سیگنال نرخ تغییرات فرکانس به عنوان بهترین سیگنال تشخیص انتخاب شده است. برای اثبات کارایی روش پیشنهادی، سیمولاتور توربین بادی 2 کیلووات اجرا شده و روش پیشنهادی برای حالت‌های مختلف شرایط جزیره‌ای، استارت موتور و کلیدزنی در این سیستم پیاده سازی می‌گردد. نتایج بدست آمده از این سیستم با روش دیگری مقایسه می‌شود و برتری الگوریتم پیشنهادی نشان داده می‌شود. نتایج بدست آمده در هر دو حالت کارایی روش پیشنهادی را نسبت به روش‌های دیگر نشان می‌دهد.

مهدس یاشار هاشمی، دکتر خلیل ولی پور، مهدس بابک هاشمی،
دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده

در این مقاله یک روش برای تعیین مکان بهینه و تنظیم تپ چنجر محدود کننده جریان خطای ابررسانای نوع شار قفل با تپ چنجر (MSFCL) با مطرح کردن معیار کاهش جریان خطا و افزایش قابلیت اطمینان شبکه توزیع متصل به تولیدات پراکنده (DG) ارائه شده است. MSFCL یک نوع محدود کننده جریان خطای ابررسانای (SFCL) قابل انعطاف است که نسبت به SFCL های قبلی برتری هایی دارد. سه تابع هدف بر اساس شاخص قابلیت اطمینان، معیار کاهش جریان خطا و تعداد MSFCL نصب شده، فرمول بندی می شود و الگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات غیرخطی چندهدفه (MOPSO-NTVE) به منظور جایابی، طراحی و تنظیم تپ چنجر MSFCL برای رسیدن به هدف مطلوب استفاده می شود. فرآیند تصمیم گیری بر اساس روش ترجیح براساس مشابهت به راه حل ایده‌آل (TOPSIS) برای پیدا کردن بهترین حل از بین مجموعه جواب های پارتوی بدست آمده از الگوریتم MOPSO-NTVE استفاده شده است. یک آنالیز مقایسه ای روی باس 4 و باس 2 شبکه توزیع ری بیلتون (RBTS) ما بین نتایج بدست آمده از کاربرد SFCL نوع مقاومتی (RSFCL) و MSFCL ارائه شده است. نتایج نشان می دهد که جایابی بهینه MSFCL نسبت به SFCL نوع مقاومتی می تواند شاخص های قابلیت اطمینان و شاخص کاهش جریان خطا را با تعداد کمتر بهبود بخشد.
مجید حسین‌پور، تورج ثابت فر،
دوره 9، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

پیل سوختی PEMFC به دلیل راندمان بالا، آلایندگی کم و چگالی توان بالا در سیستم‌های تولید پراکنده مورد توجه محققان قرار گرفته است. در این مقاله سیستم بهساز توان پیل سوختی PEMFC متصل به شبکه با فیلتر LCL در شبکه هارمونیکی مورد ارزیابی قرار گرفته است. فیلترهای LCL با وجود توانایی بیشتر در میراسازی هارمونیک‌ها، می‌توانند باعث تشدید و ناپایداری سیستم ‌شوند. در این تحقیق جهت اتصال اینورتر پیل سوختی به شبکه از ترانسفورماتور استفاده شده و از اندوکتانس نشتی آن به عنوان سلف سمت شبکه استفاده شده است. همچنین جهت میرایی مطلوب تشدید و تضعیف ریپل جریان ناشی از هارمونیک‌های ولتاژ شبکه از کنترل جامع فیدبک ولتاژ خازن استفاده شده است. کنترل جامع فیدبک ولتاژ خازن شامل مولفه‌های تناسبی، مشتقی و مشتق مرتبه دوم است. در طرح کنترلی پیشنهادی مولفه مشتق ولتاژ خازن با فیدبک جریان خازن به دلیل  بهره حلقه یکسان و قرینه، با همدیگر مقابله می‌کنند. لذا هر دوی آنها می‌توانند حذف شوند. بنابراین، از سنسور جریان خازن صرفه جویی شده است. در عوض تشدید فیلتر LCL توسط مولفه تناسبی و مشتق مرتبه دوم ولتاژ خازن میرا می‌شود. همچنین جهت اطمینان از پایداری سیستم یک فیلتر پایین گذر به مشتق مرتبه دوم در محدوده فرکانس قابل کنترل اضافه می‌شود. نتایج شبیه‌سازی سیستم بهساز توان پیل سوختی در شرایط مختلف بیانگر میرایی مناسب تشدید اینورتر متصل به شبکه، تزریق جریان با کیفیت مناسب به شبکه آلوده و هارمونیکی، پایداری و پاسخ دینامیکی مناسب سیستم پیشنهادی را تایید می‌کنند.


صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4657