[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
6 نتیجه برای نوع مطالعه: كاربردي

آقای فرزین صالحپور اسکویی، دکتر محمد پورگل محمد، آقای امین منیری مراد، آقای کمال عباسپور،
دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

تحلیل‌ قابلیت اطمینان و ارائه مدل مناسب برای بیان ارتباط بین اجزاء مختلف، از اهمیت فراوانی برخوردار است. بطوریکه با تعیین قابلیت اطمینان اجزاء، می‌توان قابلیت اطمینان کل سیستم را بیان کرد. هدف از انجام این پژوهش، تحلیل قابلیت اطمینان سیستم برق و کنترل یک دستگاه مکانیکی می‌باشد که در فاز طراحی بوده و داده‌های میدانی کافی در دسترس نمی‌باشند. در این روش ابتدا اجزاء مختلف سیستم شناسایی شده و نحوه عملکرد آنها و همچنین نحوه ارتباط آنها با یکدیگر بررسی می‌شوند. با بکارگیری داده‌های عمومی موجود در استاندارد‌های مختلف مانند MIL-HDBK-217F و EPRD، نرخ خرابی و میانگین زمان بین خرابی‌ مربوط به هر جزء محاسبه می‌گردد. با استفاده از این اطلاعات، مدل قابلیت اطمینان سیستم توسعه یافته و نحوه ارتباط اجزاء از دیدگاه قابلیت اطمینان تبیین می‌گردد. جهت تحلیل کل سیستم از نقطه نظر قابلیت اطمینان از نرم‌افزارهای مرتبط در این زمینه استفاده می‌شود. در این روش می‌توان با استفاده از محاسبات اهمیت قابلیت اطمینان، اهمیت اجزاء مختلف سیستم از دیدگاه قابلیت اطمینان را تعیین کرد. همچنین می‌توان با استفاده از روش تخصیص قابلیت اطمینان، مقدار قابلیت اطمینان مورد نیاز هر یک از اجزاء اصلی سیستم برای دستیابی به قابلیت اطمینان هدف را تعیین کرد. در نهایت نیز با اضافه کردن داده‌های نگهداری و تعمیرات مربوط به هر یک از اجزاء، مقادیر قابلیت دسترسی و ویژگی‌های مربوط به آن محاسبه می‌شوند. این روش به عنوان نمونه بر روی سیستم برق و کنترل یک ماشین حفاری افقی در فاز طراحی‌ اعمال شده و نتایج مربوط به آن ارائه گردیده است.
علی قائمی، محمدرضا بنائی، امین صفری،
دوره 5، شماره 1 - ( 11-1397 )
چکیده

LED درایورهای آفلاین متداول (50 یا 60 هرتز) برای کاهش مولفه‌ی فرکانس پایین نوسان در خروجی و نیز کاهش نامتعادلی توان بین ورودی AC و خروجی DC، از یک خازن الکترولیتی بزرگ استفاده می‌کنند. از طرف دیگر خازن الکترولیتی مهم‌ترین عنصر محدود کننده‌ی عمر درایور می‌باشد. یکی از روش‌های حذف این نوع خازن از ساختار درایور کاربرد جریان ضربانی فرکانس بالا به جای جریان DC ثابت می‌باشد. در این مقاله یک ساختار بدون خازن الکترولیتی با جریان ضربانی فرکانس بالا برای درایو LED ها پیشنهاد شده است. این ساختار توانایی دستیابی به ضریب توان بالا در ورودی را دارا می‌باشد. خروجی این مدار قابلیت درایو دو دسته LED مجزا را داشته و در هر خروجی از یک کلید به صورت سری با LED ها استفاده گردیده است. در مدار کنترلی ولتاژ خازن و ولتاژ خروجی اندازه‌گیری شده و با توجه به روابط بدست آمده از آن‌ها برای تنظیم جریان استفاده شده است. ساختار پیشنهاد شده برای بخش قدرتی و نحوه کنترل مناسب، باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان درایور شده است. در این مقاله روابط حاکم بر مدار پیشنهادی، نتایج شبیه‌سازی‌ها و نیز نتایج بدست آمده از نمونه آزمایشگاهی ارائه گردیده‌اند.


دکتر سید وهاب شجاع الدینی، مهندس علیرضا گل دار،
دوره 5، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

در این مقاله روشی جدید برای آشکارسازی اهداف در رادارهای غیرفعال دوپایه معرفی می‌گردد. در این روش ابتدا سابقه زمانی سلول‌های تابع ابهام به صورت یک رشته تصادفی تشکیل داده می‌شود. سپس با تشکیل یک فیلتر وفقی با پاسخ ضربه محدود، رشته‌های زمانی مربوط به نویز از رشته‌های زمانی شامل اهداف جداسازی می‌شوند. برای بروزرسانی فیلتر مزبور از تابع هزینه مبتنی بر کارنتروپی استفاده می‌شود. برای ارزیابی کارایی روش پیشنهادی، تعدادی هدف با سرعت‌های مختلف شبیه‌سازی می‌شوند. روش پیشنهادی و دو روش رقیب به منظور مقایسه، به موازات برروی این داده‌ها اجرا می‌شوند. نتایج نشان می‌دهند که در SCNR = -30 dB  (یعنی در بدترین شرایط نویزی ممکن) و در سناریوی اول، روش پیشنهادی به لحاظ درصد آشکارسازی 7/18 درصد بهتر از روش آمارگان مرتبه بالا و 1/20 درصد بهتر از روش تخمین تابع توزیع عمل می‌کند. این مقادیر برای سناریوی دوم به ترتیب 3/19 و 4/21 درصد بهتر از دو روش رقیب به دست می‌آیند.


دکتر مهرداد احمدی کمرپشتی، پیام رکنی نخی،
دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

در این مقاله برای حفظ پایداری سیستم‌های قدرت و میراسازی نوسانات بین‌ناحیه‌ای، میراساز مبتنی بر توربین بادی و پایدارساز سیستم قدرت به صورت بهینه و هماهنگ ارائه شده است. طراحی بهینه و همزمان پایدارساز سیستم قدرت(PSS ) نصب شده در ژنراتور و میراساز نصب شده در بخش کنترلی توربین بادی از دو سو تغذیه (DFIG )به صورت یک مساله بهینه سازی تعریف شده و شبیه­سازی­ها در محیط نرم افزار MATLAB انجام شده است. برای تعیین بهینه ضرایب پایدارساز و میراساز از روش فراابتکاری اجتماع سالپ (SSA ) با تابع هدف حداقل کردن خطای ناشی از تغییرات فرکانس دو ناحیه استفاده شده است. در این میراساز پیشنهادی به دلیل استفاده از سیگنال‌های سراسری(WAMS ) جهت افزایش کنترل‌پذیری و مشاهده‌پذیری بیشتر مودهای نوسانی و تاخیر زمانی ناشی از این سیگنال‌ها نیز در نظر گرفته شده است. علاوه بر این عدم قطعیت موجود در میزان باد و تاخیر زمانی موجود در سیگناهای سراسری به صورت احتمالی محاسبه شده است. روش پیشنهادی بر روی سیستم قدرت دو ناحیه‌ای شش ماشینه به همراه مزرعه بادی اعمال شده است. نتایج حاصل از شبیه سازی حاکی از عملکرد بهتر و پایداری سیستم قدرت  با استفاده از روش پیشنهادی می‌باشد.

حسین صفایی پور، مهدی فروزانفر، امین رمضانی،
دوره 8، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

در فرآیندهای صنعتی، رآکتورهای حرارتی با رفتار دینامیکی غیرخطی حلقه-بسته معرفی می‌شوند و تشخیص به‌موقع عیوب تدریجی همزمان رسوب در بخش‌های انتقال حرارت آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. بدین منظور، در این مقاله یک روش تشخیص عیب تدریجی جدید برای کاربرد در سیستم رآکتور همزن‌دار پیوسته غیرهم‌دما (CSTR) تحت کنترل حلقه-بسته در حضور توأم نویزهای گوسی و غیرگوسی، ارائه شده است. در این روش، ابتدا تخمین بردار حالت، بواسطه تخمین‌گر فیلتر ذرات انجام شده و با بهره‌گیری از داده‌های اندازه‌گیری سیگنال مانده اولیه تولید می‌شود. سپس، با تخمین بردار عیب و طراحی دو حد آستانه متغیر و ثابت، با پایش برخط سیستم و استفاده از تکنیک ارزیابی پیشنهادی، ضمن افزایش قابلیت آشکارسازی عیب، از تشخیص کاذب، جلوگیری شده است. علاوه بر آن، به منظور برنامه‌ریزی تعمیرات پیشگیرانه، پیش‌بینی رفتار عیوب تدریجی با استفاده از روش شناسایی گوس-نیوتن مورد توجه قرار گرفته است. در پایان به منظور ارزیابی این رویکرد، شبیه‌سازی تشخیص عیوب تدریجی همزمان رسوب در بخش انتقال حرارت سیستم CSTR، انجام شده و نتایج ارزیابی کمی بواسطه تشکیل ماتریس اختلاط، ارائه شده است.
صادق کلانتری، سید محسن رضوی، هادی مرادی، عماد حمیدی،
دوره 9، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

یکسان بودن اندازه گام‌های مارپیچ در یک لامپ موج رونده با بازدهی سیستم رابطه مستقیم دارد. در این مقاله هدف ساخت دستگاهی است که با بکارگیری پردازش تصویر گام‌های مارپیچ را به صورت اتوماتیک و با دقت مناسب اندازه‌گیری نماید. به همین منظور الگوریتم پیشنهادی همراه با نو‌آوری‌هایی در زمینه‌های رفع نویز و تعیین آستانه در جهت اندازه‌گیری اتوماتیک گام‌های مارپیچ ارائه گردید و نمونه اولیه دستگاه ساخته شد. این دستگاه قابلیت کار در دو مُد اندازه‌گیری دستی و اتوماتیک را داراست و مشابه داخلی نداشته و از نظر قیمت تمام شده و کاربرد در اندازه‌گیری گام‌های مارپیچ نسبت به نمونه خارجی بسیار کم هزینه‌تر می‌باشد. این دستگاه در مُد اتوماتیک قادر است کلیه گام‌های مارپیچ را به یکباره اندازه‌گیری نماید. در صورتی که در دستگاه مشابه خارجی گام‌ها باید به صورت دستی و جداگانه اندازه‌گیری گردند. انتخاب نقاط ابتدا و انتهای گام‌ها در این دستگاه به صورت تطبیقی انجام می‌شود که سبب افزایش سرعت اندازه‌گیری و افزایش تکرارپذیری در اندازه‌گیری گام‌ها می‌گردد. در صورتی که در دستگاه نمونه خارجی انتخاب نقاط شروع و پایان گام‌ها توسط کاربر انجام می‌شود که خود تکرارپذیری اندازه‌گیری را کاهش می‌دهد. نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که دقت اندازه‌گیری دستگاه ساخته شده در مقایسه با دستگاه نمونه خارجی قابل قبول می‌باشد.
 


صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4657