|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
6 نتیجه برای احمدی
سیدرضا احمدی، کاظم مظلومی، دوره 2، شماره 1 - ( دوره 2 شماره 1 1393 )
چکیده
در این مقاله معیار سطوح معادل در حوزه زمان که نتیجه نگاشت منحنی توان-زاویه به منحنی توان-زمان میباشد جهت شناسایی نوسان توان پایدار و ناپایدار معرفی شده است. عملکرد این الگوریتم برای سیستم تک ماشین به شین بینهایت بررسی شده است که نتایج به دست آمده منطبق بر معیار سطوح معادل منحنی توان-زاویه میباشد ولی در سیستمهای چند ماشینه این الگوریتم در تمامی حالات درست عمل نمیکند. برای این منظور در سیستمهای چند ماشینه از معیار بسط یافته این الگوریتم که بر مبنای تبدیل شبکه به دو دسته ماشینهای بحرانی و غیربحرانی میباشد استفاده شده است. با توجه به اینکه استفاده از معیار سطوح معادل در حوزه زمان به صورت یک الگوریتم محلی برای همه ژنراتورهای شبکه پاسخ جامع و درستی نمیدهد، این معیار را برای سیستم چند ماشینه به صورت گسترده یعنی استفاده از اطلاعات توان خروجی همه ژنراتورهای شبکه که توسط واحدهای اندازهگیری فازور PMU به مرکز کنترل ارسال میشود اعمال شده است. این روش بر روی یک شبکه نمونه با استفاده از نرم افزار Digsilent شبیه سازی شده، که نتایج حاصل نشان دهنده صحت، دقت و سرعت بالای روش پیشنهادی میباشند.
پیمان احمدی، احمدرضا ولی، وحید بهنام گل، دوره 4، شماره 1 - ( 12-1396 )
چکیده
در این مقاله، ترکیب جدیدی از محاسبات مرتبه کسری با کنترل مد لغزشی زمانمحدود، برای طراحی خودخلبان یک جسم پرنده بکار گرفته میشود. این ترکیب با هدف کاهش اثرات نامطلوب پدیده زیگزاک و هموارتر شدن سیگنال کنترلی روش مد لغزشی صورت میگیرد. در روش کنترل مرتبه کسری از مشتقگیر و انتگرالگیر مرتبه کسری برای ایجاد بهبود در روشهای کنترل مرتبه صحیح استفاده میشود. ساختار سطح لغزش و قانون کنترل مد لغزشی به نحوی پیشنهاد داده میشود، که ضمن کاهش اثرات نامطلوب پدیده زیگزاک، پایداری حلقهبسته نیز تضمین شود. با استفاده از این الگوریتم یک خودخلبان مقاوم در برابر نامعینی ضرایب آیرودینامیکی، برای مدل یک جسم پرنده طراحی میشود و پایداری سیستم حلقهبسته با استفاده از تئوری پایداری لیاپانوف اثبات میگردد. خلبان خودکار طراحی شده توسط روش پیشنهادی، به مدل دینامیکی جسم پرنده اعمال شده و نتایج شبیهسازی، کاهش پدیده زیگزاک روش پیشنهادی نسبت به معادل مرتبه صحیح آن را نشان میدهد.
آقای محمد دهقانپور فراشاه، آقای مجید پوراحمدی، آقای علی میروکیلی، دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده
در این مقاله یک ساختار تقویت کننده امپدانس انتقالی بر پایه ساختارهای RGC با پهنای باند بالا و توان تلفاتی کم برای کار در یک سیستم گیرنده مخابرات نوری، ارائه شده است. در این ساختار، با اضافه کردن ساختار کسکود به یک وارونگر، و بهره بردن از آن به عنوان طبقه تقویت کننده RGC به عنوان یک شبکه فیدبک تمام فعال، خازن غالب ورودی ساختار گیرنده را ایزوله کردیم، و بدین صورت توانستیم با مصرف توان کمتری، به پهنای باند 4/6 گیگاهرتز دست یابیم. همچنین، در این ساختار از یک سلف به صورت فعال استفاده شده است تا با ایجاد رزونانس با خازن بار، پهنای باند مدار را افزایش دهد. بهره گیری از شکل فعال سلف به جای شکل پسیو آن، کاهش مساحت اشغالی بر روی تراشه را به همراه دارد. بدین صورت به دو روش ایزوله کردن خازن غالب ورودی و کاهش اثر خازن بار، توانستیم بدون نیاز به تزریق جریان بالا به مدار، پهنای باند آن را افزایش دهیم. نتایج شبیه سازی عملکرد مناسب مدار در نرخ بیت 10 گیگابیت بر ثانیه را به خوبی نشان می دهند. این مدار، تنها 6/1 میلی وات توان مصرف می کند که پهنای باندی برابر با 4/6 گیگاهرتز و بهره ای برابر با 40 دسی بل اهم را به ارمغان می آورد.
دکتر مهرداد احمدی کمرپشتی، پیام رکنی نخی، دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده
در این مقاله برای حفظ پایداری سیستمهای قدرت و میراسازی نوسانات بینناحیهای، میراساز مبتنی بر توربین بادی و پایدارساز سیستم قدرت به صورت بهینه و هماهنگ ارائه شده است. طراحی بهینه و همزمان پایدارساز سیستم قدرت(PSS ) نصب شده در ژنراتور و میراساز نصب شده در بخش کنترلی توربین بادی از دو سو تغذیه (DFIG )به صورت یک مساله بهینه سازی تعریف شده و شبیهسازیها در محیط نرم افزار MATLAB انجام شده است. برای تعیین بهینه ضرایب پایدارساز و میراساز از روش فراابتکاری اجتماع سالپ (SSA ) با تابع هدف حداقل کردن خطای ناشی از تغییرات فرکانس دو ناحیه استفاده شده است. در این میراساز پیشنهادی به دلیل استفاده از سیگنالهای سراسری(WAMS ) جهت افزایش کنترلپذیری و مشاهدهپذیری بیشتر مودهای نوسانی و تاخیر زمانی ناشی از این سیگنالها نیز در نظر گرفته شده است. علاوه بر این عدم قطعیت موجود در میزان باد و تاخیر زمانی موجود در سیگناهای سراسری به صورت احتمالی محاسبه شده است. روش پیشنهادی بر روی سیستم قدرت دو ناحیهای شش ماشینه به همراه مزرعه بادی اعمال شده است. نتایج حاصل از شبیه سازی حاکی از عملکرد بهتر و پایداری سیستم قدرت با استفاده از روش پیشنهادی میباشد.
پیمان احمدی، حسن زرآبادیپور، دوره 8، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده
این مقاله به طراحی یک کنترلکننده بهینه برای تعیین همزمان پارامترهای مدل فیزیکی و کنترلکننده LQR[1] میپردازد. در بعضی از سیستمها این امکان وجود دارد که برخی از پارامترهای مدل، جهت انتخاب در اختیار طراح قرار گیرند. در روشهای متداول طراحی کنترلکننده بهینه برای این گروه از سیستمها، ابتدا پارامترهای مدل توسط طراح تعیین میشوند، سپس در مرحله جداگانهای به طراحی کنترلکننده برای مدل مشخص پرداخته میشود. در این مقاله روشی برای تعیین همزمان این دو دسته از پارامتر برای سیستمهای خطی پیوسته در زمان ارائه شده است. مسئله تعیین همزمان و بهینه پارامترهای مدل و کنترلکننده یک مسئله بهینهسازی غیرخطی و غیرمحدب[2] است که در این مقاله روش جدیدی برای حل این مسئله ارائه شده است. با استفاده از برخی سادهسازیها، مسئله غیرخطی و غیر محدب ذکر شده تبدیل به یک مسئله خطی و محدب میشود که توسط جعبهابزار CVX نرمافزار متلب قابل حل است. نتیجه این روش، ارائه پاسخی با هزینه کنترلی کمتر نسبت به روشهای متداول طراحی کنترلکننده بهینه برای این گروه از سیستمهاست. با ارائه مثال شبیهسازی، بهبود عملکرد روش ارائه شده نشان داده میشود.
[1] Linear Quadratic Regulator
مجتبی احمدی، علی بهرامی، دوره 8، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده
از زمان معرفی اولین سلول خورشیدی سیلیکونی، در پارامترهای عملکردی آن از قبیل میزان حبسشدگی نور، جذب طیف خورشید، بازده سلول و هزینههای ساخت، بهطور پیوسته، بهبودهایی ایجاد شده است. در سلول سیلیکونی با ضخامت کم، همواره تعدادی از فوتونهای نوری جذبنشده توسط نیمههادی، به شکلهای گوناگون تلف میشوند. توری پراش باعث میگردد که فوتون ها در اثر برخورد به این ساختار، مسیر نوری طولانیتری را طی نمایند که باعث افزایش طول مسیر نوری فوتونها و افزایش جذب سلول و درنتیجه بهبود بازده سلول میگردد. در هر یک از ساختارهای مذکور، به تعیین مواد بهینه و خصوصیات هندسی برای رسیدن به حداکثر بازده سلول سیلیکونی مبادرت ورزیده شده است. در یافتن پارامترهای هندسی بهینه برای ساختار، از روشهای بهینهسازی هوشمند استفاده شده است. با انتخاب بهترین روش های جستجو از دو الگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات و ژنتیک و ایجاد ترکیبی از آن دو، ویژگیهای مثبت هر دو الگوریتم برای دستیابی به بهترین پاسخ به کار گرفته شد. این ترکیب نتایج بسیار مثبتی ایجاد کرده است که در نتیجه آن 293/23 درصد بازده و جریان اتصال کوتاه 41/35 میلیآمپر بر سانتیمتر مربع بدست آمده است.
|
|
|
|
نشریه سامانههای غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیههای «کمیته بینالمللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت میکند. |
|
|
|