[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای صفری

امین صفری، محمد اسماعیل جنگجو،
دوره 4، شماره 1 - ( 12-1396 )
چکیده

میرایی نوسانات الکترومکانیکی برای تضمین عملکرد قابل‌قبول سیستم امری ضروری است. حال هنگامی‌که در سیستم انتقال خطایی رخ دهد، توان انتقالی در خطوط و ولتاژ شین‌ها دچار نوسان شدیدی می‌شود. برای از بین بردن این نوسانات پایدارساز سیستم قدرت (PSS) مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای بهینه کردن عملکرد کلی سیستم، مسئله طراحی پارامترهای PSS به یک مسئله بهینه‌سازی با تابع هدف پیشنهادی غیرخطی تبدیل شده و با به‌کارگیری الگوریتم‌های بهینه‌سازی فاخته (COA) و الگوریتم جستجوی فاخته (CS) مسئله بهینه‌سازی حل می‌شود. پایدارسازها طوری تنظیم می‌شوند که نوسانات توان اکتیو در سیستم انتقال به مقدار قابل توجهی کاهش یابد. طراحی و شبیه‌سازی پارامترهای PSS در سیستم قدرت چهار ماشینه استاندارد تحت شرایط کاری مختلف مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته است. با مقایسه نتایج حاصل از این دو الگوریتم در شبکه موردنظر، کارایی و برتری الگوریتم COA را در پایدار ساختن سیستم قدرت چندماشینه را نسبت به الگوریتم CS اثبات می‌شود.


علی قائمی، محمدرضا بنائی، امین صفری،
دوره 5، شماره 1 - ( جلد 5 - شماره 1 1397 )
چکیده

LED درایورهای آفلاین متداول (50 یا 60 هرتز) برای کاهش مولفه‌ی فرکانس پایین نوسان در خروجی و نیز کاهش نامتعادلی توان بین ورودی AC و خروجی DC، از یک خازن الکترولیتی بزرگ استفاده می‌کنند. از طرف دیگر خازن الکترولیتی مهم‌ترین عنصر محدود کننده‌ی عمر درایور می‌باشد. یکی از روش‌های حذف این نوع خازن از ساختار درایور کاربرد جریان ضربانی فرکانس بالا به جای جریان DC ثابت می‌باشد. در این مقاله یک ساختار بدون خازن الکترولیتی با جریان ضربانی فرکانس بالا برای درایو LED ها پیشنهاد شده است. این ساختار توانایی دستیابی به ضریب توان بالا در ورودی را دارا می‌باشد. خروجی این مدار قابلیت درایو دو دسته LED مجزا را داشته و در هر خروجی از یک کلید به صورت سری با LED ها استفاده گردیده است. در مدار کنترلی ولتاژ خازن و ولتاژ خروجی اندازه‌گیری شده و با توجه به روابط بدست آمده از آن‌ها برای تنظیم جریان استفاده شده است. ساختار پیشنهاد شده برای بخش قدرتی و نحوه کنترل مناسب، باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان درایور شده است. در این مقاله روابط حاکم بر مدار پیشنهادی، نتایج شبیه‌سازی‌ها و نیز نتایج بدست آمده از نمونه آزمایشگاهی ارائه گردیده‌اند.


علی قائمی، امین صفری،
دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

توان بالای عبوری از خطوط انتقال و هزینه‌های هنگفت ناشی از بروز خطاها در این خطوط باعث توجه ویژه محققین به مسائل مربوط به حفاظت در این حوزه شده است. ضعف‌های موجود در روش‌های حفاظت سنتی و وابستگی شدید آن‌ها به شرایط بهره‌برداری سیستم اهمیت موضوع تشخیص پیش از موعد خطا و پیش‌بینی آن با روش‌های جدید را دوچندان می‌کند. تشخیص به موقع و صدور هشدارهای مربوط به احتمال وقوع خطا با تحلیل داده‌ها و اطلاعات بدست آمده از سیستم و بررسی روابط بین پارامترهای مختلف قابل انجام است. در این مقاله از روش‌های مبتنی بر یادگیری ماشین که با دقت مناسب و مستقل از ناحیه عملکردی سیستم توان پیش‌بینی وقوع خطا را دارند استفاده گردیده است. برای بررسی عملکرد مدل‌ها تعداد زیادی داده‌ در شرایط بهره‌برداری متنوع تولید شده و به عنوان ورودی به الگوریتم‌های تحت بررسی داده شده است. همچنین تاثیر شرایط آب و هوایی مختلف به عنوان یکی از عوامل مهم در وقوع خطاها در خطوط انتقال در این مطالعه لحاظ شده است. به منظور افزایش جامعیت، بررسی صحت و مقایسه‌پذیری نتایج از سه روش KNN، SVM و درخت تصمیم در دو حالت (داده‌های نامتعادل و متعادل‌سازی شده در دسته‌بندی‌های موجود) استفاده شده و نتایج آن ارائه گردیده است. شبیه سازی‌ها و مدل‌سازی‌های ارائه شده در این مقاله با استفاده از نرم‌افزارPython  انجام گردیده‌اند.
 
سجاد باقری، فاطمه صفری، نسیم شهبازی،
دوره 8، شماره 2 - ( 12-1400 )
چکیده

این مقاله، به بررسی و عملکرد حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت در حضور انواع خطا­های داخلی، خطاهای خارجی و خطاهای فرامرزی1 در حضور اشباع ترانسفورماتورهای جریان که از نوآوری اصلی این تحقیق بشمار می­رود، پرداخته است. تشخیص و طبقه­بندی خطاهای فرامرزی از سایر پیشامدها، از مهمترین چالشهایی است که امروزه مهندسان حفاظت با آن روبرو هستند. لذا در این تحقیق، از تبدیل موجک گسسته حداکثر همپوشانی2 به‌منظور تشخیص و طبقه­بندی دقیق این پیشامدها براساس استخراج شاخص­های ضرایب انرژی ویژگی­های برتر در سطوح مختلف انرژی استفاده شده است. ابتدا، خطاهای فرامرزی، خطاهای داخلی و خارجی و همچنین پدیده جریان هجومی بر روی سیستم مورد مطالعه در محیط نرم‌افزار EMTP شبیه‌سازی و جریان دیفرانسیل در پیشامدهای مختلف نمونه­برداری شده است. سپس، شاخص­های میانگین مجموع ضرایب انرژی هر سطح توسط تبدیل موجک گسسته حداکثر همپوشانی توسط نرم افزار MATLAB محاسبه شده و براساس مقادیر شاخص­ها، تمایز و کلاسه بندی پیشامدها صورت می­گیرد. نتایج بدست آمده از شبیه­سازی­ها تأیید می­کند که الگوریتم حفاظتی پیشنهادی قابلیت تشخیص و طبقه­بندی خطاهای فرامرزی از دیگر پیشامدها را در شرایط مختلف کاری ترانسفورماتورها داشته و سبب بهبود عملکرد حفاظت دیفرانسیل و افزایش قابلیت اطمینان سیستم قدرت خواهد شد.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4657