[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای فرونچی

خانم رقیه آقازاده، دکتر جواد فرونچی، دکتر پرویز شهابی،
دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده

صرع یکی از شایع‌ترین عارضه‌های مغزی است که مشخصه اصلی آن حملات تشنجی مکرر است. منفی‌ترین جنبه تشنج غیرقابل پیش‌بینی بودن و وقوع ناگهانی آن است که باعث می‌شود بیماران نتوانند زندگی طبیعی خود را داشته باشند. پیش‌بینی زمان وقوع تشنج کمک بزرگی به کنترل و درمان آن می‌کند و کیفیت زندگی بیماران را بهبود می‌بخشد. تعیین اینکه تشنج حدودا چه زمانی رخ خواهد داد، زمان کافی به بیماران میدهد تا از مواضع خطر دور شوند و زندگی طبیعی و ایمنی داشته باشند. در این پژوهش، امکان پیش‌بینی تشنج در موش‌های صحرایی WAG/Rij که یک مدل حیوانی معتبر از صرع کوچک انسانی هستند، بررسی شده و الگوریتمی برای پیش‌بینی تشنج در این موش‌های صحرایی معرفی میشود. این الگوریتم بر اساس آنالیز زمان-فرکانس و تغییرات پیچیدگی سیگنال‌های EEG ، وقوع تشنج را پیش‌بینی میکند. الگوریتم معرفی شده توان سیگنال‌های EEG در فرکانس تتا و تغییرات مقدار آنتروپی جایگشت را به طور همزمان ارزیابی میکند. نتایج اعمال الگوریتم پیش‌بینی تشنج بر روی سیگنال‌های EEG 5 موش صحرایی نشان میدهد این الگوریتم 210 تشنج از 298 تشنج را در این موش‌ها با موفقیت پیش‌بینی می‌کند. این بررسی نشان می‌دهد که مقدار آنتروپی جایگشت قبل از تشنج کاهش یافته و در حین حمله تشنجی به کمترین مقدار خود می‌رسد. کاهش مقدار پیچیدگی قبل از تشنج می‌تواند نشانگر افزایش سنکرون شدن نرون‌های مغزی در موش‌های صحرایی WAG/Rij باشد.
طیبه آزادموسوی، اسماعیل نجفی اقدم، جواد فرونچی،
دوره 6، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده

در این مقاله مدار جدیدی به‌منظور پیکربندی تقویت‌کننده توان برای فرستنده‌های مدولاسیون کلیدزنی روشن-خاموش بازگشتی به صفر (RZ-OOK) پیشنهادشده است. تقویت‌کننده توان پیشنهادشده به‌صورت یک ساختار چند-حالته با نرخ ارسال داده و سطح توان خروجی تنظیم‌پذیر عمل می‌کند. فرآیند تنظیم‌پذیری نرخ ارسال داده به‌وسیله تنظیم دوره کار داده ورودی و ایجاد داده ورودی-RZ توسط یک مدار ساده محقق می‌شود که منجر به ایجاد یک رابطه خطی بین نرخ ارسال داده و توان مصرفی می‌شود. این بدان معنی است که هر سطح دلخواه از توان خروجی می‌تواند با توجه به میزان بودجه انرژی با مصرف توان متفاوتی انتقال یابد. از داده-RZ برای تنظیم سطح توان خروجی نیز استفاده می‌شود. تقویت‌کننده توان در فرکانس MHZ922، ولتاژ تغذیه V8/1 و با نرخ ارسال داده Mb/s3/0 تا Mb/s۳ کار می‌کند و سطح توان خروجی dBm۲۳- تا dBm۰ را ارسال می‌کند. در طول بازه تنظیم نرخ ارسال داده و در سطح توان خروجی dBm0، توان مصرفی تقویت­کننده توان در رنج mW099/0تا mW99/0 تغییر می‌کند. همچنین، تقویت‌کننده توان در طول بازه تنظیم سطح توان خروجی و با نرخ ارسال داده Mb/s3، مصرف توانی در رنج mW07/0 تا mW99/0 دارد.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4657