|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
4 نتیجه برای قائمی
دکتر سحرانه قائمی، خانم فرناز قنبرپور، دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده
در این مقاله روشی برای طراحی کنترلکننده درچارچوب کنترل تطبیقی مدل مرجع وفیدبک خروجی تطبیقی، با استفاده از تابعی از خطای تعقیب مسیر و کنترل تناسبی برای دستهای از سیستمهای خطی پیوسته با تاخیرهای متعدد متغیر با زمان در حالت، ارائه شده است. کنترلکننده پیشنهادی علاوه بر اینکه نسبت به تاخیرهای نامعین، متعدد و متغیر با زمان فرایند و اغتشاش خارجی با کرانهای نامعین مقاوم است، تاثیر قابل ملاحظهای در بهبود رفتار حالت دائم و عملکرد گذرای سیستم حلقه بسته دارد. اثبات پایداری سیستم حلقه بسته و همگرایی خطا، با استفاده از تابع لیاپانوف-کراسفسکی مناسبی صورت گرفته است. نتایج شبیهسازی، نشاندهنده کارایی کنترلکنندهی پیشنهادی میباشد.
آرمان خانی، سحرانه قائمی، محمد علی بادامچی زاده، دوره 3، شماره 1 - ( 6-1394 )
چکیده
در این
مقاله روش طراحی کنترلکنندههای فازی نوع-2 همراه با رویتگر فازی نوع-2 مدل T-S برای یک سیستم غیرخطی همراه با پارامترهای نامعین ارائه میشود. مدل
فازی T-S بر مبنای مجموعههای فازی نوع-2 فاصلهای برای
مدلسازی دینامیک سیستم غیرخطی و دینامیک رویتگر اعمال میشود. پارامترهای
نامعین توسط توابع عضویت مجموعههای فازی نوع- 2 فاصلهای با تعریف توابع عضویت
بالا و پایین مشخص میشوند. برای کنترلکننده فازی نوع- 2 فاصلهای توابع عضویت
و تعداد قانونهای فازی کنترلکننده به صورت دلخواه طوری انتخاب میشوند که با مدل
فازی T-S سیستم و رویتگر متفاوت باشند که به روش
جبرانسازی توزیع شده غیرموازی (non-PDC)
معروف است. برای آنالیز پایداری یک تابع
لیاپانوف فازی در نظر گرفته میشود به طوری که شرایط پایداری به صورت نامساویهای
ماتریسی خطی (LMIs) بدست میآیند.
علی قائمی، محمدرضا بنائی، امین صفری، دوره 5، شماره 1 - ( جلد 5 - شماره 1 1397 )
چکیده
LED درایورهای آفلاین متداول (50 یا 60 هرتز) برای کاهش مولفهی فرکانس پایین نوسان در خروجی و نیز کاهش نامتعادلی توان بین ورودی AC و خروجی DC، از یک خازن الکترولیتی بزرگ استفاده میکنند. از طرف دیگر خازن الکترولیتی مهمترین عنصر محدود کنندهی عمر درایور میباشد. یکی از روشهای حذف این نوع خازن از ساختار درایور کاربرد جریان ضربانی فرکانس بالا به جای جریان DC ثابت میباشد. در این مقاله یک ساختار بدون خازن الکترولیتی با جریان ضربانی فرکانس بالا برای درایو LED ها پیشنهاد شده است. این ساختار توانایی دستیابی به ضریب توان بالا در ورودی را دارا میباشد. خروجی این مدار قابلیت درایو دو دسته LED مجزا را داشته و در هر خروجی از یک کلید به صورت سری با LED ها استفاده گردیده است. در مدار کنترلی ولتاژ خازن و ولتاژ خروجی اندازهگیری شده و با توجه به روابط بدست آمده از آنها برای تنظیم جریان استفاده شده است. ساختار پیشنهاد شده برای بخش قدرتی و نحوه کنترل مناسب، باعث کاهش هزینهها و افزایش راندمان درایور شده است. در این مقاله روابط حاکم بر مدار پیشنهادی، نتایج شبیهسازیها و نیز نتایج بدست آمده از نمونه آزمایشگاهی ارائه گردیدهاند.
علی قائمی، امین صفری، دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده
توان بالای عبوری از خطوط انتقال و هزینههای هنگفت ناشی از بروز خطاها در این خطوط باعث توجه ویژه محققین به مسائل مربوط به حفاظت در این حوزه شده است. ضعفهای موجود در روشهای حفاظت سنتی و وابستگی شدید آنها به شرایط بهرهبرداری سیستم اهمیت موضوع تشخیص پیش از موعد خطا و پیشبینی آن با روشهای جدید را دوچندان میکند. تشخیص به موقع و صدور هشدارهای مربوط به احتمال وقوع خطا با تحلیل دادهها و اطلاعات بدست آمده از سیستم و بررسی روابط بین پارامترهای مختلف قابل انجام است. در این مقاله از روشهای مبتنی بر یادگیری ماشین که با دقت مناسب و مستقل از ناحیه عملکردی سیستم توان پیشبینی وقوع خطا را دارند استفاده گردیده است. برای بررسی عملکرد مدلها تعداد زیادی داده در شرایط بهرهبرداری متنوع تولید شده و به عنوان ورودی به الگوریتمهای تحت بررسی داده شده است. همچنین تاثیر شرایط آب و هوایی مختلف به عنوان یکی از عوامل مهم در وقوع خطاها در خطوط انتقال در این مطالعه لحاظ شده است. به منظور افزایش جامعیت، بررسی صحت و مقایسهپذیری نتایج از سه روش KNN، SVM و درخت تصمیم در دو حالت (دادههای نامتعادل و متعادلسازی شده در دستهبندیهای موجود) استفاده شده و نتایج آن ارائه گردیده است. شبیه سازیها و مدلسازیهای ارائه شده در این مقاله با استفاده از نرمافزارPython انجام گردیدهاند.
|
|
|
|
نشریه سامانههای غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیههای «کمیته بینالمللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت میکند. |
|
|
|