|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
4 نتیجه برای نجفی اقدم
دکتر اسماعیل نجفی اقدم، مهندس محمد هنرپرور، دوره 2، شماره 1 - ( دوره 2 شماره 1 1393 )
چکیده
با توسعه روز افزون ارتباطات نسل های جدید که به امتداد حضور استانداردهای قبلی در دوران تکامل تدریجی خود بسر می برد، بکارگیری مدارات گیرنده چند استانداردی گزینه ای مطلوب برای صرفه جویی در توان و مساحت محسوب می گردد. بدلیل ضعف نسبی تکنولوژی های جدید زیر دهم میکرومتر در ساخت مدارات مجتمعCMOS نوع آنالوگ، طراحی بخش های مختلف گیرنده های چند استانداردی قابل تنظیم خصوصا در قسمت پیشانی گیرنده های مخابرات بی سیم از چالش های جدی می باشد. در این تحقیق، ساختار یک مدولاتور دلتا سیگما قابل پیکر بندی مجدد بعنوان یکی از قسمت های کلیدی مدارات پیشانی گیرنده چند استانداردی مطالعه، طراحی، توسعه و شبیه سازی شده است. در طراحی مدولاتور مذکور از سه ایده نوین برای کاهش توان مصرفی به تناسب استاندارد مورد نیاز کاربر استفاده شده است. در تکنیک اول تعداد تقویت کننده های(آپ امپ) لازم برای افزایش درجه مدولاتور کاهش یافته و با استفاده از تکنیک بهبود شکل دهی نویز، یکی از آپ امپ ها با مقایسه کننده حلقه مشترکا بکار گیری شده است، در تکنیک دوم با تغییر توابع تبدیل سطح سیستم و انتقال نقطه جمع کنندگی در پیاده سازی ساختار مسیر مستقیم(FF ) به ورودی طبقه ماقبل از مصرف توان و محدودیت سرعت گلوگاهی جمع کننده اجتناب شده است، و نهایتا با بکار گیری ساختار هببریدی بطوریکه پیاده سازی طبقه اول زمان پیوسته و طبقات بعدی بصورت زمان گسسته باشد، از نیازمندی مصرف توان مدار نمونه بردار و تقویت کننده گره تفریق گر ورودی مدولاتور، بطور قابل ملاحظه ای کاسته خواهد شد. شبیه سازی سطح سیستم ساختار پیشنهادی چند استانداردی با قابلیت پیکربندی جدید، نشان دهنده بهبود قابلیت مدار و بر آورده کردن مشخصات سه استاندارد نمونه GSM، WCDMA و WLAN با نوید توان مصرفی کمتر در مقایسه با موارد مشابه قبلی می باشد.
اصغر چرمین، اسماعیل نجفی اقدم، دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده
در این پژوهش یک مدلاتور دلتا سیگما دارای استاندارد دوگانه که قابلیت کار با استانداردهایWLAN وGSM را دارد طراحی شده است. این مدلاتور به منظور کاهش توان مصرفی و بهینه سازی فضای اشغالی تراشه، قابلیت پیکربندی مجدد برای دریافت جداگانه وغیر همزمان دو استاندارد را دارا می باشد. در این مدلاتور از کوانتایزر مبتنی بر VCO استفاده شده است. مدلاتورهای دلتا سیگما که بجای کوانتایزر متداول از VCO استفاده می کنند بعلت پایین بودن توان مصرفی و فضای اشغالی تراشه حائز اهمیت بوده و به ویژه برای پیاده سازی با تکنولوژی زیر 100 نانومتر بدلیل کاهش ولتاژ منابع تغذیه، محدود شدن توانمندی مدارات آنالوگ و متقابلا افزایش سرعت کلید زنی عملکرد برتری دارند. اگر چه استفاده از VCO به جای کوانتایزر در گذشته گزارش شده ولی در این طرح برای اولین بار نسبت به طراحی ساختار جدیدی از آن با داشتن قابلیت پیکربندی مجدد برای بکار گیری و بهینه سازی توان مصرفی در استانداردهای متفاوت اقدام شده است. طرح نمونه پیاده سازی می تواند دو استاندارد مهم WLAN و GSM را دریافت نماید. مدلاتور طراحی شده در سطح سیستم و سپس قسمت VCO با قابلیت پیکر بندی مجدد در سطح مدار باتکنولوژی 180 نانومتر پیاده سازی شده و نتایج شبیه سازی نشان دهنده صرفه جویی حداقل 86% درتوان مصرفی در قسمت VCO در استاندارد GSM نسبت به WLAN می باشد.
مهدی فلاح، رسول کاظم زاده، اسماعیل نجفی اقدم، دوره 3، شماره 1 - ( 6-1394 )
چکیده
پاسخ حالت دائم و گذرای فیلتر اکتیو با روش جبرانسازی تئوری توان لحظهای وابسته به دقت و سرعت استخراج مؤلفه DC توان اکتیو بار است. در این مقاله برای بهبود پاسخ این روش، فیلتر عددی مبتنی بر حداقل مربعات بازگشتی با ضریب فراموشی متغیر جهت جداسازی مؤلفه DC توان اکتیو بار پیشنهاد شده است. برخلاف فیلترهای پایین گذر متداول، ویژگی فیلتر عددی طراحی شده، عدم وابستگی به مؤلفههای هارمونیکی بار، سرعت و دقت زیاد پاسخ آن میباشد. همچنین با استفاده از تبدیل موجک عملکرد فیلتر اکتیو در شرایط ولتاژ غیر ایدهآل بهبود داده میشود. و در نهایت از مدولاسیون دلتا- سیگمای مرتبه دو جهت تولید پالسهای کلیدزنی استفاده میگردد. نتایج شبیهسازی در نرمافزار MATLAB/SIMULINK صحت کامل روش پیشنهادی را نشان میدهد.
طیبه آزادموسوی، اسماعیل نجفی اقدم، جواد فرونچی، دوره 6، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده
در این مقاله مدار جدیدی بهمنظور پیکربندی تقویتکننده توان برای فرستندههای مدولاسیون کلیدزنی روشن-خاموش بازگشتی به صفر (RZ-OOK) پیشنهادشده است. تقویتکننده توان پیشنهادشده بهصورت یک ساختار چند-حالته با نرخ ارسال داده و سطح توان خروجی تنظیمپذیر عمل میکند. فرآیند تنظیمپذیری نرخ ارسال داده بهوسیله تنظیم دوره کار داده ورودی و ایجاد داده ورودی-RZ توسط یک مدار ساده محقق میشود که منجر به ایجاد یک رابطه خطی بین نرخ ارسال داده و توان مصرفی میشود. این بدان معنی است که هر سطح دلخواه از توان خروجی میتواند با توجه به میزان بودجه انرژی با مصرف توان متفاوتی انتقال یابد. از داده-RZ برای تنظیم سطح توان خروجی نیز استفاده میشود. تقویتکننده توان در فرکانس MHZ922، ولتاژ تغذیه V8/1 و با نرخ ارسال داده Mb/s3/0 تا Mb/s۳ کار میکند و سطح توان خروجی dBm۲۳- تا dBm۰ را ارسال میکند. در طول بازه تنظیم نرخ ارسال داده و در سطح توان خروجی dBm0، توان مصرفی تقویتکننده توان در رنج mW099/0تا mW99/0 تغییر میکند. همچنین، تقویتکننده توان در طول بازه تنظیم سطح توان خروجی و با نرخ ارسال داده Mb/s3، مصرف توانی در رنج mW07/0 تا mW99/0 دارد.
|
|
|
|
نشریه سامانههای غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیههای «کمیته بینالمللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت میکند. |
|
|
|