[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
2 نتیجه برای موضوع مقاله:

الهه رضازاده، محمد پورمحمود آقابابا، مرتضی علی اصغری،
دوره 8، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

سیستم ­های سوئیچینگ به دلیل نیاز روزافزون علوم کنترل به ارائه یک مدل دقیق و یکپارچه از ساختارهای طبیعی و عملی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از طرفی، چند مدلی بودن ذاتی بسیاری از سیستم­ های عملی بر اهمیت بررسی این نوع از سیستم­ ها افزوده است. در این پژوهش، مساله کنترل تطبیقی تحمل­ پذیر عیب زمان محدود یک دسته از سیستم­ های سوئیچینگ غیرخطی در حضور عیب محرک، اغتشاشات خارجی و ورودی غیرخطی ناحیه مرده مورد بررسی قرار گرفته است. کران ترم­ های نامعین سیستم، نامعلوم فرض شده و برای حذف اثرات مخرب این ترم­ ها بر روی پاسخ سیستم از قوانین تطبیقی استفاده شده است. زیرسیستم­ های سیستم سوئیچینگ به عنوان سیستم­ های غیرخطی با ساختار کانونیکال در نظر گرفته شده­ اند. در این پژوهش هیچ­گونه فرض محدود­کننده­ ای بر منطق سوئیچ سیستم اعمال نشده است. بنابراین هدف، پیشنهاد یک کنترل­ کننده ­ای است که تحت هر سیگنال سوئیچ دلخواه کار کرده و بتواند بر عیب محرک، اغتشاشات و ورودی غیرخطی ناحیه مرده غلبه کند. برای تحقق این منظور، پس از ارائه یک خمینه لغزشی هموار، یک ورودی کنترل به­ گونه­ ای توسعه یافته است که مسیرهای سیستم در یک زمان محدود به دینامیک مد لغزشی مقرر برسند. در نهایت با استفاده از تئوری پایداری لیاپانوف اثبات شده است که مبدا، نقطه تعادل پایدار زمان محدود سیستم حلقه بسته کلی است. نتایج شبیه­ سازی ارائه شده توسط نرم ­افزار MATLAB، کارایی کنترل ­کننده پیشنهادی را نشان می­دهد.
مجید نجارپور، بهروز طوسی، علیرضا عبادی زاهدان،
دوره 10، شماره 2 - ( 6-1402 )
چکیده

در این مقاله روشی کارآمد جهت حداقل کردن تلفات انرژی ارائه‌شده است. روش ارائه‌شده از شرایط بارگذاری متناوب طی بازه زمانی آینده به‌جای یک وضعیت لحظه‌ای شبکه استفاده می‌کند. این روش شرایط بهینه را در طی بازه زمانی داده‌شده با توجه به مقدار کنونی شرایط به دست می‌آورد. بازه زمانی داده‌شده به تعداد زیادی زیربازه کوچک‌تر تقسیم می‌شود. با افزایش تعداد زیربازه‌ها یا پروفیل‌های بار ابعاد مسئله افزایش می‌یابد که باید برای آن یک مقدار بهینه به‌دست آورده شود. در این روش متغیرها به گروه متغیرهای کنترلی پیوسته و گسسته تقسیم می‌شوند. درحالی‌که در هر زیربازه فقط متغیرهای کنترلی پیوسته اجازه تغییر دارند، متغیرهای پیوسته و گسسته در ابتدای هر بازه زمانی تنظیم می‌شوند. این مسئله با به‌کاربردن روش تجزیه خم عمومی GBD حل می‌شود. با استفاده از این روش شرایط بار برای هر زیربازه در زیر مسئله NLP حل می‌شود. سپس، نتایج زیرمسئله NLP در زیرمسئله اصلی به کار برده می‌شوند. همان‌طور که‌ در نتایج شبیه‌سازی نیز نشان داده‌شده است، روش ارائه‌شده نه‌تنها پروفیل ولتاژ را بهبود می‌بخشد، بلکه انرژی کل تلف‌شده در بازه زمانی موردنظر را نیز کاهش می‌دهد.
 

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4657