[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
11 نتیجه برای موضوع مقاله:

بهزاد مظفری تازه کند،
دوره 1، شماره 1 - ( 6-1392 )
چکیده

در این مقاله یک روش برای کاهش اثر نویز در تخمین کانال بر مبنای تبدیل ویولت و تبدیل فوریه ارائه می‌شود. در این مقاله فرض بر این است که طول زمانی پاسخ ضربه‌ی کانال محدود و معلوم می‌باشد. روش پیشنهادی از دو مرحله تشکیل شده است. در این روش ابتدا از زیرحامل‌های معینی به‌عنوان پایلوت در هر سمبل OFDM به‌صورت شانه‌ای به‌منظور تخمین کانال استفاده می‌شود و در گیرنده بر اساس این پایلوت‌ها و تبدیل DFT تخمین اولیه‌ای از کانال انجام می‌شود سپس در فاز دوم از تخمین به‌دست آمده در فاز قبلی عکس فوریه‌ی N نقطه‌ای گرفته و پاسخ ضربه‌ی کانال در حوزه‌ی زمان محاسبه می‌شود با توجه به این که N عدد بزرگی نسبت به طول کانال می‌باشد لذا پاسخ زمانی به‌دست آمده شامل دو بخش است بخش اول پاسخ نویزی کانال بوده و بخش دوم فقط از نویز تشکیل شده است. برای حذف یا کاهش اثر نویز موجود، از یک حد آستانه استفاده می‌شود. این حد آستانه توسط داده‌های موجود در بخش دوم و بر اساس میانه‌ی آماری محاسبه می‌گردند. بخش دوم پاسخ کانال توسط تبدیل ویولت به دو مولفه‌ی پایین‌گذر(ضرائب تقریب) و بالاگذر(ضرائب جزئی) تجزیه می‌شود و از ضرائب جزئی برای محاسبه حد آستانه استفاده می‌شود. بر مبنای حد آستانه‌ی به‌دست آمده عمل نویززدایی در بخش اول تخمین کانال انجام می‌گیرد. روش ارائه شده به‌ازای انواع مدولاسیون‌های به کار برده شده بررسی می‌شود و هم‌چنین با تغییر فاصله‌ی پایلوت‌ها ملاحظه می‌گردد که نتایج خوبی به‌دست می‌آید این نتایج با روش LS3 و روش پیشنهادی آقای Lee مقایسه می‌شوند.
دکتر سحرانه قائمی، خانم فرناز قنبرپور،
دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

در این مقاله روشی برای طراحی کنترل‌کننده درچارچوب کنترل تطبیقی مدل مرجع وفیدبک خروجی تطبیقی، با استفاده از تابعی از خطای تعقیب مسیر و کنترل تناسبی برای دسته‌ای از سیستم‌های خطی پیوسته با تاخیرهای متعدد متغیر با زمان در حالت، ارائه شده است. کنترل‌کننده پیشنهادی علاوه بر این‌که نسبت به تاخیرهای نا‌معین، متعدد و متغیر با زمان فرایند و اغتشاش خارجی با کران‌های نا‌معین مقاوم است، تاثیر قابل ملاحظه‌ای در بهبود رفتار حالت‌ دائم و عملکرد گذرای سیستم حلقه بسته دارد. اثبات پایداری سیستم حلقه بسته و همگرایی خطا، با استفاده از تابع لیاپانوف-کراسفسکی مناسبی صورت گرفته است. نتایج شبیه‌سازی، نشان‌دهنده کارایی کنترل‌کننده‌ی پیشنهادی می‌باشد.
بهزاد مظفری تازه کند،
دوره 2، شماره 1 - ( دوره 2 شماره 1 1393 )
چکیده

آنالیز مولفه‌های مستقل و استفاده از آن در حل مسئله جداسازی کور سیگنال‌های منبع یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در دهه‌ی اخیر توجه زیادی از محققین شاخه‌های مختلف علوم مهندسی را به خود جلب کرده است. در این آنالیز خواص آماری مراتب بالا برای جداسازی کور سیگنال‌ها به‌کار گرفته می‌شود. در این مقاله جداسازی سیگنال‌های منبع که در یک محیط نویزی با هم ترکیب شده‌اند مورد توجه قرار گرفته است و از تابع خودهمبستگی غیرخطی سیگنال‌های منبع در حوزه ویولت به‌عنوان تابع هدف استفاده شده و با استفاده از الگوریتم LMS1 نقطه‌ی ماکزیمم این تابع محاسبه می‌شود. ابتدا ضرائب ویولت گسسته‌ی مربوط به سیگنال‌های مرکب نویزدار محاسبه شده و سپس بر مبنای ضرائب تقریب به‌دست آمده از تجزیه‌ی ویولت و الگوریتم LMS، نقطه‌ی ماکزیمم تابع هدف مورد نظر محاسبه شده و در نتیجه ضرائب فیلتر تخمین ‌به‌دست می‌آیند. سپس با استفاده از این فیلتر سیگنال‌های منبع از هم جدا می‌شوند. از دو پارامتر 1) شاخص بازده و 2) نسبت سیگنال به تداخل و اثر گذاری نویز، برای نشان دادن کارایی الگوریتم ارائه شده، استفاده می‌شود. نتایج شبیه‌سازی در سه قسمت براساس سیگنال‌های تصادفی گوسی، سیگنال‌های صحبت و سیگنال‌های الکتروکاردیوگرام نشان داده ‌شده‌اند. در این مقاله اثر سطح تجزیه در حوزه‌ی ویولت نیز مورد توجه قرار گرفته است. در انتها نتایج به‌دست آمده با الگوریتم جدید (NoisyNA)Shi مقایسه می‌شود. ملاحظه می‌شود که به‌دلیل استفاده از تبدیل ویولت و افزایش میزان همبستگی غیرخطی در این حوزه، نتایج بهتری به‌دست می‌آید.
عسگر عزیزی، سیروس بیباک، حمید نوری سولا، محمد علی بادامچی زاده،
دوره 2، شماره 1 - ( دوره 2 شماره 1 1393 )
چکیده

مدل غیرخطی موشک از یک سو دارای پارامتر‌های آئرودینامیکی فاقد قطعیت بوده و از سوی دیگر در عمل در معرض اغتشاشات قرار دارد. سیستم کنترلی اتوپایلوت باید بتواند پایداری و عملکرد مطلوب سیستم را با وجود این عدم قطعیت‌ها (نامعینی‌ها) و اغتشاشات حفظ کند. پاسخ سریع، خطای کم، مقاوم بودن سیستم و کارآیی مناسب از جمله نکاتی هستند که باید در طراحی اتوپایلوت مورد توجه قرار گیرند. به دلیل اهمیت کنترل موشک، روش‌های مختلفی برای طراحی اتوپایلوت ارائه شده است. در این مقاله روش جدیدی برای کاهش خطای ردیابی و افزایش مقاومت سیستم پیشنهاد می‌شود. این روش مبتنی بر ساده سازی طراحی بر پایه‌ی تکنیک گام به عقب است. برای کاهش خطای ردیابی ناشی از ساده سازی مدل موشک از یک مشاهده‌گر اغتشاش غیرخطی برای تخمین عدم قطعیت‌های موجود در برخی از پارامترهای سیستم و اغتشاشات موجود در خروجی و به‌روز کردن سیگنال مرجع استفاده شده است. مزیت روش ارائه شده این است که به طور کامل انعطاف‌پذیر بوده و می‌تواند با روش‌های خطی و غیر‌خطی که قابلیت تضعیف اغتشاشات و مقابله با عدم قطعیت‌ها را ندارند، به کار رود.
خانم رقیه آقازاده، دکتر جواد فرونچی، دکتر پرویز شهابی،
دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده

صرع یکی از شایع‌ترین عارضه‌های مغزی است که مشخصه اصلی آن حملات تشنجی مکرر است. منفی‌ترین جنبه تشنج غیرقابل پیش‌بینی بودن و وقوع ناگهانی آن است که باعث می‌شود بیماران نتوانند زندگی طبیعی خود را داشته باشند. پیش‌بینی زمان وقوع تشنج کمک بزرگی به کنترل و درمان آن می‌کند و کیفیت زندگی بیماران را بهبود می‌بخشد. تعیین اینکه تشنج حدودا چه زمانی رخ خواهد داد، زمان کافی به بیماران میدهد تا از مواضع خطر دور شوند و زندگی طبیعی و ایمنی داشته باشند. در این پژوهش، امکان پیش‌بینی تشنج در موش‌های صحرایی WAG/Rij که یک مدل حیوانی معتبر از صرع کوچک انسانی هستند، بررسی شده و الگوریتمی برای پیش‌بینی تشنج در این موش‌های صحرایی معرفی میشود. این الگوریتم بر اساس آنالیز زمان-فرکانس و تغییرات پیچیدگی سیگنال‌های EEG ، وقوع تشنج را پیش‌بینی میکند. الگوریتم معرفی شده توان سیگنال‌های EEG در فرکانس تتا و تغییرات مقدار آنتروپی جایگشت را به طور همزمان ارزیابی میکند. نتایج اعمال الگوریتم پیش‌بینی تشنج بر روی سیگنال‌های EEG 5 موش صحرایی نشان میدهد این الگوریتم 210 تشنج از 298 تشنج را در این موش‌ها با موفقیت پیش‌بینی می‌کند. این بررسی نشان می‌دهد که مقدار آنتروپی جایگشت قبل از تشنج کاهش یافته و در حین حمله تشنجی به کمترین مقدار خود می‌رسد. کاهش مقدار پیچیدگی قبل از تشنج می‌تواند نشانگر افزایش سنکرون شدن نرون‌های مغزی در موش‌های صحرایی WAG/Rij باشد.
آرمان خانی، سحرانه قائمی، محمد علی بادامچی زاده،
دوره 3، شماره 1 - ( 6-1394 )
چکیده

 

در این مقاله روش طراحی کنترل‌کننده­های فازی نوع-2 همراه با رویت­گر فازی نوع-2 مدل T-S برای یک سیستم غیرخطی همراه با پارامترهای نامعین ارائه می­شود. مدل فازی T-S بر مبنای مجموعه­های فازی نوع-2 فاصله­ای برای مدل­سازی دینامیک سیستم غیر­خطی و دینامیک رویت­گر اعمال می­شود. پارامتر­های نامعین توسط توابع عضویت مجموعه­های فازی نوع- 2 فاصله­ای با تعریف توابع عضویت بالا و پایین مشخص می­­شوند. برای‌ کنترل­کننده فازی نوع- 2 فاصله­ای توابع عضویت و تعداد قانون­های فازی کنترل­کننده به صورت دلخواه طوری انتخاب می­شوند که با مدل فازی T-S سیستم و رویت­گر متفاوت باشند که به روش جبران­سازی توزیع شده غیرموازی (non-PDC) معروف است. برای آنالیز پایداری یک تابع لیاپانوف فازی در نظر گرفته می‌شود به طوری که شرایط پایداری به صورت نامساوی‌های ماتریسی خطی (LMIs) بدست ‌می‌آیند.

 
عسکر عزیزی، حمید نوری سولا، امین صادقی امامقلی، امیر ریخته گر قیاسی،
دوره 3، شماره 1 - ( 6-1394 )
چکیده

موقعیت‌یابی و نقشه‌سازی همزمان (SLAM) مشکلی اساسی در زمینه ناوبری ربات‌های متحرک است و حل آن یکی از جذاب‌ترین موضوعات کاری محققین بوده است وامروزه یکی از بخش‌های مهم سیستم‌های ناوبری را تشکیل می‌دهد. در این مقاله یک الگوریتم SLAM اینرسی کارآمد برای یک پهپاد یا یک وسیله هوابرد ارائه می‌شود. ساختار SLAM اینرسی مذکور برای بکارگیری دو نوع سنسورRange/Bearing و Bearing-only مناسب بوده و نیازی به سیستم‌های موقعیت‌یاب خارجی همچون GPS و یا هر نوع اطلاعات از قبل تهیه شده ندارد. این مطالعه سیستمی جامع ارایه می‌کند بطوریکه علاوه بر اینکه برکارایی ودقت SLAM سه بعدی می‌افزاید، بر دو مشکل اساسی نیز که در تحقیقات قبلی توجه کمی به آن‌ها شده است غلبه می‌کند؛ اول اینکه کلیه درجات آزادی را برای پهپاد در نظر می‌گیرد یعنی تغییرات موقعیت پهپاد تنها در دو جهت y و x محدود نشده و بلکه تغییرات ارتفاع پهپاد نیز در نظر گرفته ‌می‌شود، دوم اینکه محدودیتی برای موقعیت نشانه‌ها وجود نداشته، یعنی سیستم برپایه سنسورهای اینرسی قادر است تمام نشانه‌ها را در ارتفاعات متفاوت مشاهده کند. نهایتا با استفاده از اطلاعات پروازی یک هواپیمای واقعی، صحت عملکرد الگوریتم با ارایه نتایج شبیه‌سازی‌ها به اثبات رسید
بهزاد مظفری تازه کند،
دوره 4، شماره 1 - ( 12-1396 )
چکیده

در این مقاله تأثیر توأم عدم توازن IQ فرستنده و گیرنده تحت CP کوتاه و بلند مطالعه شده است. استفاده از CP با طول کوتاه اگر چه باعث افزایش نرخ ارسال اطلاعات یا سمبل‌ها خواهد شد ولی از طرفی تداخل بین سمبل‌های OFDM را افزایش می‌دهد. از طرفی وجود عدم توازن IQ در فرستنده و گیرنده خود باعث ایجاد اعوجاج در سیگنال دریافتی شده که این نیز به نوبه‌ی خود نرخ خطای بیتی را به مراتب افزایش خواهد داد. برای جبران خرابی ناشی از کانال و عوامل ذکر شده استفاده از فیلترهای تطبیقی مبتنی بر ساختار PTEQ امری ضروری است. ولی با توجه به توپولوژی این ساختار، میزان محاسبات پردازش‌های مربوطه حتی با بکارگیری ساده‌ترین الگوریتم تطبیقی نیز زیاد می‌باشد. در این مقاله به‌منظور کاهش محاسبات ابتدا الگوریتم تطبیقی مبتنی بر به‌روزرسانی انتخاب‌گر ضرایب (SCU) در این سیستم ارائه می‌شود. علارغم تاثیر اندکی که این الگوریتم در سرعت همگرایی دارد در فاز دوم روش پیشنهادی برای افزایش سرعت همگرایی، از تبدیل ویولت بسته‌ای در این ساختار استفاده می‌شود. سپس از روش به‌روزرسانی انتخاب‌گر ضرایب بر مبنای میزان آنتروپی موجود در بسته‌های ویولت، استفاده خواهد شد.در این روش نه تنها میزان محاسبات تا حد زیادی کاهش می‌یابد بلکه عمل‌کرد سیستم جبران‌ساز ارائه شده از لحاظ نرخ خطای بیت تا حدی بهبود می‌یابد. در فاز سوم الگوریتم پیشنهادی، استفاده از روش انتخاب‌گر داده (DSU) برای افزایش هر چه بیشتر سرعت همگرایی و کاهش میزان متوسط محاسبات در کنار روش SCU پیشنهاد می‌شود. استفاده‌ی هم‌زمان از دو روش مذکور در حوزه‌ی ویولت بسته‌ای برای جبران‌سازی اثرات کانال و عدم توازن IQ، مناسب خواهد بود و نتایج شبیه‌سازی نشان دهنده‌ی عمل‌کرد بهتر روش پیشنهادی می‌باشد.


فرهاد محجل کاظمی، محمدرضا بنائی، مهران صباحی،
دوره 5، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

در این مقاله اینورتر منبع جریان چند سطحی جدیدی معرفی می­شود که با توجه به مزایایی که دارد می­تواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای اینورترهای مرسوم در سطوح جریان متوسط استفاده شود. ساختار پیشنهادی از ماژول های اساسی تشکیل شده است که با موازی شدن این ماژول ها تعداد سطوح جریان خروجی افزایش پیدا می­­کند و شکل موج جریان تحویلی به بار و یا شبکه بهبود پیدا می­کند.  برای نشان دادن مزیت های اینورتر پیشنهادی، مقایسه ای از نظر تعداد کلید، تعداد منبع، سطح جریان قابل تحمل و تلفات مبدل بین ساختار پیشنهادی و چند ساختار ارائه شده در مراجع مختلف انجام گرفته است. نتایج شبیه سازی در دو بخش متصل به بار و متصل به شبکه، عملکرد مطلوب اینورتر پیشنهادی در تغذیه بار و تحویل توان اکتیو به شبکه با کیفیت مطلوب را تایید می­کند. همچنین یک نمونه آزمایشگاهی از اینورتر پیشنهادی در حالت متصل به بار تکفاز آماده و ارائه شده است که کیفیت عملی اینورتر پیشنهادی در تغذیه بار را نشان می­دهد.


دکتر بهزاد مظفری تازه کند، فرید تابع میاندواب،
دوره 6، شماره 1 - ( 11-1398 )
چکیده

این مقاله، مشکل مربوط به روش جفت شدن کاربران با شرایط کانال مشابه، در NOMA با سه کاربر در هر جفت را ارزیابی می‌کند. اختلاف کوچک در بهره کانال کاربران جفت شده، باعث ایجاد تداخل در فرآیند حذف تداخل متوالی (SIC) می‌شود. بروز SIC ناقص باعث کاهش ظرفیت سیستم می‌شود. همچنین‌ کاربران میانی در این روش با تشکیل جفت ندادن، از مزیت‌های فراهم شده توسط NOMA بی‌بهره می‌مانند، از طرفی با تشکیل جفت، به دلیل نزدیکی شرایط کانال کاربران به­هم، منجر به بروزSIC ناقص می‌شوند. در این مقاله، برای حل این مشکل، روشی برای جفت کردن کاربران پیشنهاد می‌شود که در آن، ‌همه­ی کاربران ازجمله کاربران میانی، قادر خواهند بود از مزیت‌های NOMA استفاده نمایند و مشکل بروز SIC ناقص، حداقل شود. برای ارزیابی عملکرد NOMA، ظرفیت کلی ارگودیک را در دو حالت SIC کامل و ناقص، بررسی می‌کنیم. در این مقاله، مفهوم SIC ناقص برای اولین بار به‌ازای جفت‌هایی که شامل سه کاربر هستند به‌صورت تحلیلی ارزیابی می‌گردد. محاسبات انجام شده به همراه شبیه‌سازی‌های صورت گرفته، نشان می‌دهند که در این حالت، ظرفیت سیستم دچار افت شدید می­شود. نتایج شبیه‌سازی نشان می‌دهند که روش پیشنهادی، علاوه بر حداقل کردن پدیده SIC ناقص، ظرفیت کلی ارگودیک بالاتری، نسبت به دیگر روش‏ها فراهم می‌‌کند.


طیبه آزادموسوی، اسماعیل نجفی اقدم، جواد فرونچی،
دوره 6، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده

در این مقاله مدار جدیدی به‌منظور پیکربندی تقویت‌کننده توان برای فرستنده‌های مدولاسیون کلیدزنی روشن-خاموش بازگشتی به صفر (RZ-OOK) پیشنهادشده است. تقویت‌کننده توان پیشنهادشده به‌صورت یک ساختار چند-حالته با نرخ ارسال داده و سطح توان خروجی تنظیم‌پذیر عمل می‌کند. فرآیند تنظیم‌پذیری نرخ ارسال داده به‌وسیله تنظیم دوره کار داده ورودی و ایجاد داده ورودی-RZ توسط یک مدار ساده محقق می‌شود که منجر به ایجاد یک رابطه خطی بین نرخ ارسال داده و توان مصرفی می‌شود. این بدان معنی است که هر سطح دلخواه از توان خروجی می‌تواند با توجه به میزان بودجه انرژی با مصرف توان متفاوتی انتقال یابد. از داده-RZ برای تنظیم سطح توان خروجی نیز استفاده می‌شود. تقویت‌کننده توان در فرکانس MHZ922، ولتاژ تغذیه V8/1 و با نرخ ارسال داده Mb/s3/0 تا Mb/s۳ کار می‌کند و سطح توان خروجی dBm۲۳- تا dBm۰ را ارسال می‌کند. در طول بازه تنظیم نرخ ارسال داده و در سطح توان خروجی dBm0، توان مصرفی تقویت­کننده توان در رنج mW099/0تا mW99/0 تغییر می‌کند. همچنین، تقویت‌کننده توان در طول بازه تنظیم سطح توان خروجی و با نرخ ارسال داده Mb/s3، مصرف توانی در رنج mW07/0 تا mW99/0 دارد.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4657