[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای موضوع مقاله: کاربردهای الکترونیک قدرت در سیستمهای قدرت

آقای مجید حسین پور، دکتر مصطفی محمدیان، دکتر علی یزدیان ورجانی،
دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

در این مقاله عملکرد موازی اینورترهای سه فاز چهار ساق در حضور بارهای نامتعادل و غیرخطی به روش کنترل افتی بررسی شده است. جهت کنترل اینورترهای موازی بایستی برای اینورتر دو حلقه کنترلی داخلی جریان و خارجی ولتاژ طراحی گردد. در این مقاله جهت حصول اطمینان از عملکرد مناسب سیستم پیشنهادی در حضور بارهای نامتعادل و غیرخطی، کنترل‌کننده تناسبی برای حلقه داخلی جریان و کنترل کننده تناسبی-رزونانسی برای حلقه خارجی ولتاژ پیشنهاد و طراحی شده است. سیستم کنترل تقسیم توان اینورترهای موازی شامل حلقه کنترل افتی و امپدانس خروجی مجازی می‌باشد. سیستم پیشنهادی توانایی تغذیه بارهای متعادل، نامتعادل و غیرخطی را داشته و به همراه تقسیم توان دقیق بین اینورترهای چهارساق موازی، ولتاژ سینوسی مناسبی را در دو سر بارها تامین می‌کند. نتایج شبیه‌سازی عملکرد مناسب سیستم پیشنهادی را نشان میدهند.
مهدی فلاح، رسول کاظم زاده، اسماعیل نجفی اقدم،
دوره 3، شماره 1 - ( 6-1394 )
چکیده

پاسخ حالت دائم و گذرای فیلتر اکتیو با روش جبرانسازی تئوری توان لحظه‌ای وابسته به دقت و سرعت استخراج مؤلفه DC توان اکتیو بار است. در این مقاله برای بهبود پاسخ این روش، فیلتر عددی مبتنی بر حداقل مربعات بازگشتی با ضریب فراموشی متغیر جهت جداسازی مؤلفه DC توان اکتیو بار پیشنهاد شده است. برخلاف فیلترهای پایین گذر متداول، ویژگی فیلتر عددی طراحی شده، عدم وابستگی به مؤلفه‌های هارمونیکی بار، سرعت و دقت زیاد پاسخ آن می‌باشد. همچنین با استفاده از تبدیل موجک عملکرد فیلتر اکتیو در شرایط ولتاژ غیر ایده‌آل بهبود داده می‌شود. و در نهایت از مدولاسیون دلتا- سیگمای مرتبه دو جهت تولید پالسهای کلیدزنی استفاده می‌گردد. نتایج شبیه‌سازی در نرم‌افزار MATLAB/SIMULINK صحت کامل روش پیشنهادی را نشان می‌دهد.
آقا نوید تقی زادگان کلانتری، آقا سجاد قابلی،
دوره 5، شماره 1 - ( 11-1397 )
چکیده

در این مقاله ساختاری جدید مبتنی بر مبدل های AC به DC بدون پل دیود برای درایو موتور dc بدون جاروبک ارائه شده است. تا کنون برای درایو این نوع از موتورهای dc، مبدل های کاهنده و افزاینده و مبدل هایی با قابلیت کاهش و افزایش ولتاژ خروجی با ساختارهای بدون پل دیود و باقابلیت اصلاح ضریب توان ارائه شده اند. در این مقاله با ساختاری جدید، این امکان فراهم شده است که مبدل در وضعیت های کاهنده، افزاینده و یا کاهنده- افزاینده به طور دلخواه و مجزا عمل کند. همچنین، در ورودی مبدل پیشنهادی نیازی به پل دیود وجود ندارد. کاهش تعداد خازن‌های الکترولیتی مورد استفاده در مدارپیشنهادی، یکی از مزایای آن می‌باشد که به مراتب موجب کاهش هزینه و حجم مدار می‌شود. همچنین‌، در ساختار پیشنهادی پل دیود و خازن لینک dc ورودی حذف شده است. در مدار پیشنهادی با استفاده از مزیت عملکرد مدار در حالت DCM، اصلاح ضریب توان ورودی انجام شده است که موجب جلوگیری . کاهش انتقال توان راکتیو به شبکه خواهد شد.


مجید حسین‌پور، تورج ثابت فر،
دوره 9، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

پیل سوختی PEMFC به دلیل راندمان بالا، آلایندگی کم و چگالی توان بالا در سیستم‌های تولید پراکنده مورد توجه محققان قرار گرفته است. در این مقاله سیستم بهساز توان پیل سوختی PEMFC متصل به شبکه با فیلتر LCL در شبکه هارمونیکی مورد ارزیابی قرار گرفته است. فیلترهای LCL با وجود توانایی بیشتر در میراسازی هارمونیک‌ها، می‌توانند باعث تشدید و ناپایداری سیستم ‌شوند. در این تحقیق جهت اتصال اینورتر پیل سوختی به شبکه از ترانسفورماتور استفاده شده و از اندوکتانس نشتی آن به عنوان سلف سمت شبکه استفاده شده است. همچنین جهت میرایی مطلوب تشدید و تضعیف ریپل جریان ناشی از هارمونیک‌های ولتاژ شبکه از کنترل جامع فیدبک ولتاژ خازن استفاده شده است. کنترل جامع فیدبک ولتاژ خازن شامل مولفه‌های تناسبی، مشتقی و مشتق مرتبه دوم است. در طرح کنترلی پیشنهادی مولفه مشتق ولتاژ خازن با فیدبک جریان خازن به دلیل  بهره حلقه یکسان و قرینه، با همدیگر مقابله می‌کنند. لذا هر دوی آنها می‌توانند حذف شوند. بنابراین، از سنسور جریان خازن صرفه جویی شده است. در عوض تشدید فیلتر LCL توسط مولفه تناسبی و مشتق مرتبه دوم ولتاژ خازن میرا می‌شود. همچنین جهت اطمینان از پایداری سیستم یک فیلتر پایین گذر به مشتق مرتبه دوم در محدوده فرکانس قابل کنترل اضافه می‌شود. نتایج شبیه‌سازی سیستم بهساز توان پیل سوختی در شرایط مختلف بیانگر میرایی مناسب تشدید اینورتر متصل به شبکه، تزریق جریان با کیفیت مناسب به شبکه آلوده و هارمونیکی، پایداری و پاسخ دینامیکی مناسب سیستم پیشنهادی را تایید می‌کنند.


صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4642