[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای بنائی

علی قائمی، محمدرضا بنائی، امین صفری،
دوره 5، شماره 1 - ( جلد 5 - شماره 1 1397 )
چکیده

LED درایورهای آفلاین متداول (50 یا 60 هرتز) برای کاهش مولفه‌ی فرکانس پایین نوسان در خروجی و نیز کاهش نامتعادلی توان بین ورودی AC و خروجی DC، از یک خازن الکترولیتی بزرگ استفاده می‌کنند. از طرف دیگر خازن الکترولیتی مهم‌ترین عنصر محدود کننده‌ی عمر درایور می‌باشد. یکی از روش‌های حذف این نوع خازن از ساختار درایور کاربرد جریان ضربانی فرکانس بالا به جای جریان DC ثابت می‌باشد. در این مقاله یک ساختار بدون خازن الکترولیتی با جریان ضربانی فرکانس بالا برای درایو LED ها پیشنهاد شده است. این ساختار توانایی دستیابی به ضریب توان بالا در ورودی را دارا می‌باشد. خروجی این مدار قابلیت درایو دو دسته LED مجزا را داشته و در هر خروجی از یک کلید به صورت سری با LED ها استفاده گردیده است. در مدار کنترلی ولتاژ خازن و ولتاژ خروجی اندازه‌گیری شده و با توجه به روابط بدست آمده از آن‌ها برای تنظیم جریان استفاده شده است. ساختار پیشنهاد شده برای بخش قدرتی و نحوه کنترل مناسب، باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش راندمان درایور شده است. در این مقاله روابط حاکم بر مدار پیشنهادی، نتایج شبیه‌سازی‌ها و نیز نتایج بدست آمده از نمونه آزمایشگاهی ارائه گردیده‌اند.


فرهاد محجل کاظمی، محمدرضا بنائی، مهران صباحی،
دوره 5، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

در این مقاله اینورتر منبع جریان چند سطحی جدیدی معرفی می­شود که با توجه به مزایایی که دارد می­تواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای اینورترهای مرسوم در سطوح جریان متوسط استفاده شود. ساختار پیشنهادی از ماژول های اساسی تشکیل شده است که با موازی شدن این ماژول ها تعداد سطوح جریان خروجی افزایش پیدا می­­کند و شکل موج جریان تحویلی به بار و یا شبکه بهبود پیدا می­کند.  برای نشان دادن مزیت های اینورتر پیشنهادی، مقایسه ای از نظر تعداد کلید، تعداد منبع، سطح جریان قابل تحمل و تلفات مبدل بین ساختار پیشنهادی و چند ساختار ارائه شده در مراجع مختلف انجام گرفته است. نتایج شبیه سازی در دو بخش متصل به بار و متصل به شبکه، عملکرد مطلوب اینورتر پیشنهادی در تغذیه بار و تحویل توان اکتیو به شبکه با کیفیت مطلوب را تایید می­کند. همچنین یک نمونه آزمایشگاهی از اینورتر پیشنهادی در حالت متصل به بار تکفاز آماده و ارائه شده است که کیفیت عملی اینورتر پیشنهادی در تغذیه بار را نشان می­دهد.



صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4642