[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای ملک

آقای رضا مجد قراملکی، دکتر مهدی میرزائی،
دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده

بدست آوردن قانون کنترلی بهینه برای سیستم‌های غیرخطی برخلاف سیستم‌های خطی دارای روش عمومی و مشخص نیست و همواره یکی از مسائل مطرح در تئوری کنترل می باشد. با اضافه شدن قید روی معادلات سیستم، مسئله سخت‌تر شده و حل آن معمولا نیاز به روشهای بهینه سازی عددی دارد. در این مقاله، یک روش جدید برای استخراج قانون کنترلی بهینه برای سیستم‌های غیرخطی مقید ارائه می‌شود که از مزایای اصلی آن تحلیلی بودن روش و پیاده‌سازی آسان کنترل کننده در عمل است. در روش پیشنهادی برای بدست آوردن و توسعه‌ی تابع هزینه (معیار عملکرد) از رویکرد کنترل پیش‌بین استفاده شده است. در ادامه قضیه کن‌تاکر (KKT) برای حل مساله‌ی بهینه‌سازی مقید و استخراج قانون کنترلی به شکل بسته بکار گرفته می‌شود. به عنوان رویکردی دیگر برای حل مساله‌ی بهینه‌سازی مقید، روش‌ بهینه‌سازی عددی مبتنی بر الگوریتم ژنتیک نیز برای بدست آوردن سیگنال کنترلی ارائه شده و با رویکرد قبلی مقایسه می‌گردد. در نهایت دو روش پیشنهادی با یک روش مبتنی بر تکرار که‌ در مراجع ارائه گردیده است روی یک مثال پیاده‌سازی و نتایج مورد مقایسه قرار می‌گیرند. نتایج تحلیل و شبیه‌سازیها نشان از عملکرد بالای روش پیشنهادی مبتنی بر KKT از نظر دقت، سرعت و حجم محاسبات می‌باشد.
محمد امین ثبوتی، داود عزیزیان، مهدی بیگدلی، گئورگ باباملک قره پتیان،
دوره 7، شماره 1 - ( 6-1399 )
چکیده

مدلسازی حالت‌های گذرای الکترومغناطیسی فرکانس بالا و شبیه‌سازی توزیع ولتاژ و جریان ناشی از امواج گذرای الکتریکی در سیم‌پیچ‌های ترانسفورماتور چند سیم‌پیچه کششی از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در مقاله حاضر ضمن ارائه مدل‌های اجزای محدود، روش تزویج میدان- مدار جهت مدلسازی حالت‌های گذرای الکترومغناطیسی فرکانس بالا در ترانسفورماتور چند سیم‌پیچه کششی معرفی شده‌ است. روش ارائه شده از مدل‌های اجزای محدود دو بعدی به همراه تزویج آن با یک مدار خارجی جهت مدل‌سازی رفتار گذرای الکترومغناطیسی ترانسفورماتور چند سیم‌پیچه کششی استفاده می‌کند. در ادامه مقاله، نتایج حاصل از مدل­های ‌ارائه شده با نتایج بدست آمده از یک مدل اجزای محدود کامل سه بعدی و نیز نتایج حاصل از مدل مشروح مقایسه و اعتبار مدل تأیید می‌شود. در نهایت مدل فرکانس بالای تایید شده برای تحلیل پاسخ ضربه ترانسفورماتور مورد استفاده قرار گرفته است. چنانچه نشان داده شده است، مدل ارائه شده نه تنها ساده و سریع است، بلکه با دقت بالایی می‌تواند پاسخ ضربه را در سیم‌پیچ‌های ترانسفورماتور کششی مدل کند
حمیدرضا کوفیگر، مائده ملک،
دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

در این مقاله، مساله پایدارسازی مقاوم سیستم‌های سوئیچ‌شونده غیرخطی همراه با نامعینی و اغتشاش بررسی شده است. با توجه به اینکه حل مساله کنترل H  برای سیستم‌های سوئیچینگ با تابع ذخیره مشترک برای همه زیرسیستم‌ها ممکن است وجود نداشته باشد و از طرف دیگر، برای استفاده از توابع ذخیره چندگانه باید نامعادله‌های مختلف همیلتون ـ ژاکوبین حل شود، در این مقاله مساله کنترل مقاوم مبتنی بر خاصیت انفعال مدنظر قرار گرفته و در دو حالت بررسی شده است. حالت اول مربوط به زمانی است که حداقل یک زیرسیستم غیرفعال در کل فضای حالت وجود دارد و حل مساله از روش زمان سکون میانگین انجام می‌شود. در این حالت، با تعریف مفهوم نرخ انفعال سیستم، محدوده مجاز تغییرات زمان سکون میانگین برای وجود جواب بدست می‌آید. در حالت دوم که هیچ یک از زیر سیستم‌های سیستم سوئیچ‌شونده غیر‌فعال نیستند، شرایط حل مساله کنترل H  سیستم سوئیچینگ با استفاده از فیدبک غیر‌فعال‌ساز بدست آمده است. علاوه بر اثبات تئوری الگوریتم‌های طراحی، کارایی قضایای پیشنهادی برای سیستم‌های سوئیچ­شونده غیرخطی نامعین با ارائه دو مثال شبیه‌سازی و تحلیل عددی بررسی شده است.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4642