[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.

مهدی دلیر، نوشین بیگدلی،
دوره 6، شماره 1 - ( 11-1398 )
چکیده

در این مقاله، کنترل­کننده مرتبه کسری مقاوم هوشمند تطبیقی برای سیستم­های مرتبه کسری آشوبناک با تاخیر در ورودی کنترلی، عدم قطعیت و اغتشاش خارجی طراحی می­شود. تاخیر زمانی به دو صورت ثابت و متغیر با زمان در نظر گرفته می­شود. با توجه به تغییرات نقطه کار از کنترل تطبیقی برای به روز رسانی اطلاعات لحظه­ای سیستم استفاده می­شود و از کنترل­کننده هوشمند به منظور تخمین  عدم قطعیت­ها و اغتشاشات و غیرخطینگی­های سیستم با توجه به اطلاعات لحظه­ای حاصل از کنترل تطبیقی مورد استفاده قرار می­گیرد. کنترل مدلغزشی که پایداری مجانبی را در سیستم­ با وجود عدم قطعیت و اغتشاش فراهم می­آورد به عنوان کنترل­کننده مقاوم استفاده می­شود. با استفاده از قضیه لیاپانوف و لم باربالات، پایداری مجانبی سیستم­ مرتبه کسری آشوبناک با تاخیر در ورودی و نامعینی و اغتشاش خارجی به وسیله کنترل­کننده طراحی شده اثبات می­گردد. در آخر نیز با استفاده از نتایج شبیه­سازی سیستم آشوبناک اقتصادی و همچنین سیستم عرضه و تقاضای انرژی، عملکرد کنترل­کننده طراحی شده مورد بررسی قرار می­گیرد.


پیمان احمدی، حسن زرآبادی‌پور،
دوره 8، شماره 1 - ( 6-1400 )
چکیده

این مقاله به طراحی یک کنترل‌کننده بهینه برای تعیین همزمان پارامترهای مدل فیزیکی و کنترل‌کننده LQR[1] می‌پردازد. در بعضی از سیستم‌ها این امکان وجود دارد که برخی از پارامترهای مدل، جهت انتخاب در اختیار طراح قرار گیرند. در روش‌های متداول طراحی کنترل‌کننده بهینه برای این گروه از سیستم‌ها، ابتدا پارامترهای مدل توسط طراح تعیین می‌شوند، سپس در مرحله جداگانه‌ای به طراحی کنترل‌کننده برای مدل مشخص پرداخته می‌شود. در این مقاله روشی برای تعیین همزمان این دو دسته از پارامتر برای سیستم‌های خطی پیوسته در زمان ارائه شده است. مسئله تعیین همزمان و بهینه پارامترهای مدل و کنترل‌کننده یک مسئله بهینه‌سازی غیرخطی و غیرمحدب[2] است که در این مقاله روش جدیدی برای حل این مسئله ارائه شده است. با استفاده از برخی ساده‌سازی‌ها، مسئله غیرخطی و غیر محدب ذکر شده تبدیل به یک مسئله خطی و محدب می‌شود که توسط جعبه‌ابزار CVX نرم‌افزار متلب قابل حل است. نتیجه این روش، ارائه پاسخی با هزینه کنترلی کمتر نسبت به روش‌های متداول طراحی کنترل‌کننده بهینه برای این گروه از سیستم‌هاست. با ارائه مثال شبیه‌سازی، بهبود عملکرد روش ارائه شده نشان داده می‌شود.
 
[1] Linear Quadratic Regulator
[2] Non-Convex

عباس کریمی نیا، حسن زرآبادی پوز،
دوره 8، شماره 2 - ( 12-1400 )
چکیده

در این مقاله، مسئله پایدارسازی و همزمانسازی سیستمهای آشوبناک لورنز و چوآ در حضور عدم قطعیت به کمک استراتژی کنترل مد لغزشی مرتبه کسری مبتنی بر قوانین تطبیق غیرخطی موردبررسی قرار می گیرد. سیستم های لورنز و چوآ معرف مدل های دینامیکی مرتبه سوم هستند که به ازای پارامترهایی معین از رفتاری آشوبناک برخوردار هستند. قانون کنترل پیشنهادی از دو بخش کنترل مد لغزشی و قانون کنترل تطبیقی تشکیل شده است. ابتدا با فرض اینکه اطلاعات لحظه ای بخش غیرخطی دینامیک سیستم آشوبناک در دسترس نیست، از معادله رگرسور خطی شامل یک بخش نامعلوم استفاده می شود. به کمک تئوری پایداری لیاپانوف و بر اساس اصول حساب مرتبه کسری، قانون تطبیقی برای تخمین لحظه ای بخش نامعلوم توسعه می یابد. بعلاوه، با تعریف سطوح لغزش بر حسب سیگنال های خطا و تحقق شرط دسترسی نمایی برای تضمین پایداری حلقه بسته، قانون کنترل مد لغزشی شامل دو بخش کنترل معادل و کلیدزنی استخراج می شود. در نهایت، قانون کنترل نهایی با تلفیق قوانین کنترل مد لغزشی و تطبیقی استخراج می شود. ویژگی مهم رویکرد پیشنهادی قابلیت مواجهه با عدم قطعیت های غیرانطباق یافته و اثرات غیرخطی دینامیک سیستم های آشوبناک و هدایت متغیرهای حالت به سمت سطح لغزش به ازای شرایط اولیه دلخواه است. عملکرد الگوریتم پیشنهادی با تحقق مسئله پایدارسازی برای سیستم آشوبناک لورنز و همزمانسازی دو سیستم آشوبناک لورنز و چن ارزیابی و تحلیل می شود.

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4642