|
|
|
|
جستجو در مقالات منتشر شده |
|
|
3 نتیجه برای تبدیل موجک
دکتر حسین شایقی، اقای بهروز صبحانی، دوره 2، شماره 1 - ( 3-1393 )
چکیده
با توجه به افزایش روزافزون تولیدات پراکنده در سالهای اخیر، یکی از نگرانیهای اصلی در مورد این منابع شرایط جزیرهای است. پدیده جزیره-ای شدن تولیدات پراکنده میتواند مشکلاتی از قبیل به خطر انداختن جان پرسنلهای تعمیر خط و آسیب دیدن تجهیزات سیستم ایجاد نماید. توربینهای بادی یکی از مهمترین این تولیدات بوده که اکثر ژنراتورهای آنها از نوع القایی است. تاکنون روشهای اندکی برای تشخیص حفاظت ضد جزیرهای این توربینها ارائه شده است. در این مقاله روشی مناسب بمنظور تشخیص جزیرهای بر اساس تبدیل موجک برای توربینهای بادی پیشنهاد میشود. در این روش از نرخ تغییرات فرکانس برای تشخیص استفاده میگردد. زیرا این سیگنال نویزپذیری کمتری نسبت به سیگنالهای ولتاژ و جریان دارد. نرخ تغییرات فرکانس در هر بازه زمانی با استفاده از ویولت Symlets تجزیه شده و از روی ضریب d8 شرایط جزیرهای تشخیص داده میشود. آزمایشهای جزیرهای و کلیدزنی در شرایط مختلف بار، با استفاده از ویولتهای مادر مختلف در تمامی سطوح تجزیه انجام یافته و ضریب d8 ویولت Symlets سیگنال نرخ تغییرات فرکانس به عنوان بهترین سیگنال تشخیص انتخاب شده است. برای اثبات کارایی روش پیشنهادی، سیمولاتور توربین بادی 2 کیلووات اجرا شده و روش پیشنهادی برای حالتهای مختلف شرایط جزیرهای، استارت موتور و کلیدزنی در این سیستم پیاده سازی میگردد. نتایج بدست آمده از این سیستم با روش دیگری مقایسه میشود و برتری الگوریتم پیشنهادی نشان داده میشود. نتایج بدست آمده در هر دو حالت کارایی روش پیشنهادی را نسبت به روشهای دیگر نشان میدهد.
خانم رقیه آقازاده، دکتر جواد فرونچی، دکتر پرویز شهابی، دوره 2، شماره 2 - ( 10-1393 )
چکیده
صرع یکی از شایعترین عارضههای مغزی است که مشخصه اصلی آن حملات تشنجی مکرر است. منفیترین جنبه تشنج غیرقابل پیشبینی بودن و وقوع ناگهانی آن است که باعث میشود بیماران نتوانند زندگی طبیعی خود را داشته باشند. پیشبینی زمان وقوع تشنج کمک بزرگی به کنترل و درمان آن میکند و کیفیت زندگی بیماران را بهبود میبخشد. تعیین اینکه تشنج حدودا چه زمانی رخ خواهد داد، زمان کافی به بیماران میدهد تا از مواضع خطر دور شوند و زندگی طبیعی و ایمنی داشته باشند. در این پژوهش، امکان پیشبینی تشنج در موشهای صحرایی WAG/Rij که یک مدل حیوانی معتبر از صرع کوچک انسانی هستند، بررسی شده و الگوریتمی برای پیشبینی تشنج در این موشهای صحرایی معرفی میشود. این الگوریتم بر اساس آنالیز زمان-فرکانس و تغییرات پیچیدگی سیگنالهای EEG ، وقوع تشنج را پیشبینی میکند. الگوریتم معرفی شده توان سیگنالهای EEG در فرکانس تتا و تغییرات مقدار آنتروپی جایگشت را به طور همزمان ارزیابی میکند. نتایج اعمال الگوریتم پیشبینی تشنج بر روی سیگنالهای EEG 5 موش صحرایی نشان میدهد این الگوریتم 210 تشنج از 298 تشنج را در این موشها با موفقیت پیشبینی میکند. این بررسی نشان میدهد که مقدار آنتروپی جایگشت قبل از تشنج کاهش یافته و در حین حمله تشنجی به کمترین مقدار خود میرسد. کاهش مقدار پیچیدگی قبل از تشنج میتواند نشانگر افزایش سنکرون شدن نرونهای مغزی در موشهای صحرایی WAG/Rij باشد.
سجاد باقری، فاطمه صفری، نسیم شهبازی، دوره 8، شماره 2 - ( 12-1400 )
چکیده
این مقاله، به بررسی و عملکرد حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت در حضور انواع خطاهای داخلی، خطاهای خارجی و خطاهای فرامرزی1 در حضور اشباع ترانسفورماتورهای جریان که از نوآوری اصلی این تحقیق بشمار میرود، پرداخته است. تشخیص و طبقهبندی خطاهای فرامرزی از سایر پیشامدها، از مهمترین چالشهایی است که امروزه مهندسان حفاظت با آن روبرو هستند. لذا در این تحقیق، از تبدیل موجک گسسته حداکثر همپوشانی2 بهمنظور تشخیص و طبقهبندی دقیق این پیشامدها براساس استخراج شاخصهای ضرایب انرژی ویژگیهای برتر در سطوح مختلف انرژی استفاده شده است. ابتدا، خطاهای فرامرزی، خطاهای داخلی و خارجی و همچنین پدیده جریان هجومی بر روی سیستم مورد مطالعه در محیط نرمافزار EMTP شبیهسازی و جریان دیفرانسیل در پیشامدهای مختلف نمونهبرداری شده است. سپس، شاخصهای میانگین مجموع ضرایب انرژی هر سطح توسط تبدیل موجک گسسته حداکثر همپوشانی توسط نرم افزار MATLAB محاسبه شده و براساس مقادیر شاخصها، تمایز و کلاسه بندی پیشامدها صورت میگیرد. نتایج بدست آمده از شبیهسازیها تأیید میکند که الگوریتم حفاظتی پیشنهادی قابلیت تشخیص و طبقهبندی خطاهای فرامرزی از دیگر پیشامدها را در شرایط مختلف کاری ترانسفورماتورها داشته و سبب بهبود عملکرد حفاظت دیفرانسیل و افزایش قابلیت اطمینان سیستم قدرت خواهد شد.
|
|
|
|
نشریه سامانههای غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیههای «کمیته بینالمللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت میکند. |
|
|
|