[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای تخمین کانال

بهزاد مظفری تازه کند،
دوره 1، شماره 1 - ( 6-1392 )
چکیده

در این مقاله یک روش برای کاهش اثر نویز در تخمین کانال بر مبنای تبدیل ویولت و تبدیل فوریه ارائه می‌شود. در این مقاله فرض بر این است که طول زمانی پاسخ ضربه‌ی کانال محدود و معلوم می‌باشد. روش پیشنهادی از دو مرحله تشکیل شده است. در این روش ابتدا از زیرحامل‌های معینی به‌عنوان پایلوت در هر سمبل OFDM به‌صورت شانه‌ای به‌منظور تخمین کانال استفاده می‌شود و در گیرنده بر اساس این پایلوت‌ها و تبدیل DFT تخمین اولیه‌ای از کانال انجام می‌شود سپس در فاز دوم از تخمین به‌دست آمده در فاز قبلی عکس فوریه‌ی N نقطه‌ای گرفته و پاسخ ضربه‌ی کانال در حوزه‌ی زمان محاسبه می‌شود با توجه به این که N عدد بزرگی نسبت به طول کانال می‌باشد لذا پاسخ زمانی به‌دست آمده شامل دو بخش است بخش اول پاسخ نویزی کانال بوده و بخش دوم فقط از نویز تشکیل شده است. برای حذف یا کاهش اثر نویز موجود، از یک حد آستانه استفاده می‌شود. این حد آستانه توسط داده‌های موجود در بخش دوم و بر اساس میانه‌ی آماری محاسبه می‌گردند. بخش دوم پاسخ کانال توسط تبدیل ویولت به دو مولفه‌ی پایین‌گذر(ضرائب تقریب) و بالاگذر(ضرائب جزئی) تجزیه می‌شود و از ضرائب جزئی برای محاسبه حد آستانه استفاده می‌شود. بر مبنای حد آستانه‌ی به‌دست آمده عمل نویززدایی در بخش اول تخمین کانال انجام می‌گیرد. روش ارائه شده به‌ازای انواع مدولاسیون‌های به کار برده شده بررسی می‌شود و هم‌چنین با تغییر فاصله‌ی پایلوت‌ها ملاحظه می‌گردد که نتایج خوبی به‌دست می‌آید این نتایج با روش LS3 و روش پیشنهادی آقای Lee مقایسه می‌شوند.
دکتر محمود آتشبار، خانم پریسا پاسنگی،
دوره 5، شماره 1 - ( 11-1397 )
چکیده

تخمین کانال مسیر پایین رونده در سیستم MIMO حجیم یکی از چالش های نسل پنجم مخابرات بی سیم می باشد. روش کلاسیک برای اینکار استفاده از روشهای مبتنی بر داده های اموزشی است که منجر به کاهش نرخ ارسال اطلاعات می شود. برای حل این مشکل اخیرا از تخمین کور کانال استفاده شده است که در آن، با فرض معلوم بودن مقدار محو شدگی مقیاس بزرگ، مقدار بهره کانال  در سیستم MIMO حجیم چند کاربره تخمین زده شده است. در این مقاله روش جدیدی برای تخمین کور و همزمان مقدار بهره و محوشدگی مقیاس بزرگ در سیستم MIMO چند کاربره حجیم  در مسیر پایین رونده پیشنهاد می شود که در آن با اعمال دو ضریب متفاوت کنترل توان در یک محدوده زمانی همدوسی کانال، مقادیر بهره کانال و محوشدگی مقیاس بزرگ به طور همزمان تخمین زده می شود. روش پیشنهادی در حالت های پیش کدینگ ZF و MR قابل استفاده می باشد. روش پیشنهادی به دلیل عدم نیاز به معلوم بودن مقدار محوشدگی مقیاس بزرگ دقت و نرخ ارسال داده های بیشتری دارد.



صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4657