[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای توربین بادی

دکتر حسین شایقی، اقای بهروز صبحانی،
دوره 2، شماره 1 - ( 3-1393 )
چکیده

با توجه به افزایش روزافزون تولیدات پراکنده در سالهای اخیر، یکی از نگرانی‌های اصلی در مورد این منابع شرایط جزیره‌ای است. پدیده جزیره-ای شدن تولیدات پراکنده می‌تواند مشکلاتی از قبیل به خطر انداختن جان پرسنل‌های تعمیر خط و آسیب دیدن تجهیزات سیستم ایجاد نماید. توربین‌های بادی یکی از مهمترین این تولیدات بوده که اکثر ژنراتورهای آنها از نوع القایی است. تاکنون روش‌های اندکی برای تشخیص حفاظت ضد جزیره‌ای این توربین‌ها ارائه شده است. در این مقاله روشی مناسب بمنظور تشخیص جزیره‌ای بر اساس تبدیل موجک برای توربین‌های بادی پیشنهاد می‌شود. در این روش از نرخ تغییرات فرکانس برای تشخیص استفاده می‌گردد. زیرا این سیگنال نویزپذیری کمتری نسبت به سیگنال‌های ولتاژ و جریان دارد. نرخ تغییرات فرکانس در هر بازه زمانی با استفاده از ویولت Symlets تجزیه شده و از روی ضریب d8 شرایط جزیره‌ای تشخیص داده می‌شود. آزمایش‌های جزیره‌ای و کلیدزنی در شرایط مختلف بار، با استفاده از ویولت‌های مادر مختلف در تمامی سطوح تجزیه انجام یافته و ضریب d8 ویولت Symlets سیگنال نرخ تغییرات فرکانس به عنوان بهترین سیگنال تشخیص انتخاب شده است. برای اثبات کارایی روش پیشنهادی، سیمولاتور توربین بادی 2 کیلووات اجرا شده و روش پیشنهادی برای حالت‌های مختلف شرایط جزیره‌ای، استارت موتور و کلیدزنی در این سیستم پیاده سازی می‌گردد. نتایج بدست آمده از این سیستم با روش دیگری مقایسه می‌شود و برتری الگوریتم پیشنهادی نشان داده می‌شود. نتایج بدست آمده در هر دو حالت کارایی روش پیشنهادی را نسبت به روش‌های دیگر نشان می‌دهد.

دکتر مهرداد احمدی کمرپشتی، پیام رکنی نخی،
دوره 7، شماره 2 - ( 12-1399 )
چکیده

در این مقاله برای حفظ پایداری سیستم‌های قدرت و میراسازی نوسانات بین‌ناحیه‌ای، میراساز مبتنی بر توربین بادی و پایدارساز سیستم قدرت به صورت بهینه و هماهنگ ارائه شده است. طراحی بهینه و همزمان پایدارساز سیستم قدرت(PSS ) نصب شده در ژنراتور و میراساز نصب شده در بخش کنترلی توربین بادی از دو سو تغذیه (DFIG )به صورت یک مساله بهینه سازی تعریف شده و شبیه­سازی­ها در محیط نرم افزار MATLAB انجام شده است. برای تعیین بهینه ضرایب پایدارساز و میراساز از روش فراابتکاری اجتماع سالپ (SSA ) با تابع هدف حداقل کردن خطای ناشی از تغییرات فرکانس دو ناحیه استفاده شده است. در این میراساز پیشنهادی به دلیل استفاده از سیگنال‌های سراسری(WAMS ) جهت افزایش کنترل‌پذیری و مشاهده‌پذیری بیشتر مودهای نوسانی و تاخیر زمانی ناشی از این سیگنال‌ها نیز در نظر گرفته شده است. علاوه بر این عدم قطعیت موجود در میزان باد و تاخیر زمانی موجود در سیگناهای سراسری به صورت احتمالی محاسبه شده است. روش پیشنهادی بر روی سیستم قدرت دو ناحیه‌ای شش ماشینه به همراه مزرعه بادی اعمال شده است. نتایج حاصل از شبیه سازی حاکی از عملکرد بهتر و پایداری سیستم قدرت  با استفاده از روش پیشنهادی می‌باشد.

فرهاد امیری، محمد حسن مرادی،
دوره 10، شماره 1 - ( 1-1402 )
چکیده

مسئله کنترل فرکانس در سیستم قدرت اهمیت فراوانی دارد. حضور توربین بادی در سیستم قدرت، کنترل فرکانس را با چالشهایی روبرو می‌کند. به منظور بهبود کنترل فرکانس سیستم قدرت در حضور توربین بادی، در این مقاله، یک روش کنترلی جدید طراحی شده است. در این روش به کنترل هماهنگ سیستم کنترل فرکانس-بار و ذخیره ساز ابررسانا با استفاده از کنترل کننده آبشاری PD-FOPID پرداخته شده است. عضو PD در این نوع کنترل کننده به تغییرات فرکانس سیستم قدرت سریعتر پاسخ می دهد و همچنین عضو FOPID در برابر عدم قطعیت پارامترهای سیستم و اغتشاشات وارد بر آن عملکرد مطلوبی را دارا می باشد. در این مقاله به حل مشکل الگوریتم جستجوی جغد پرداخته شده است. با توجه به اینکه الگوریتم جستجوی جغد ممکن است در بهینه محلی گیر کند. در این مقاله راه حل هایی به منظور حل این مشکل الگوریتم جستجوی جغد ارائه شده است که الگوریتم جستجوی جغد توسعه یافته نامیده شده است و به منظور بهبود عملکرد کنترل کننده PD-FOPID از الگوریتم جستجوی جغد توسعه یافته برای تنظیم بهینه پارامترهای آن استفاده شده است. روش کنترلی پیشنهادی با چندین روش از جمله: کنترل هماهنگ سیستم کنترل فرکانس-بار و ذخیره ساز ابررسانا با استفاده از کنترل کننده مقاوم، کنترل هماهنگ سیستم کنترل فرکانس-بار و ذخیره ساز ابررسانا با استفاده از کنترل کننده  PIDبهینه شده با الگوریتم ازدحام پروانه، سیستم کنترل فرکانس-بار با استفاده از کنترل کننده  PIDبهینه شده با الگوریتم ازدحام پروانه با در نظر گرفتن ذخیره ساز ابررسانا و بدون در نظر گرفتن ذخیره ساز ابررسانا درچهار سناریو مقایسه شده است و نتایج نشان دهنده برتری عملکرد روش پیشنهادی در برابر سایر روشهای ذکر شده است. روش پیشنهادی در برابر اغتشاشات بار، اغتشاشات ناشی از توربین بادی و نیز عدم قطعیت مربوط به پارامترهای سیستم مقاوم است.
 

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4657