[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای پردازش سیگنال

بهزاد مظفری تازه کند،
دوره 2، شماره 1 - ( 3-1393 )
چکیده

آنالیز مولفه‌های مستقل و استفاده از آن در حل مسئله جداسازی کور سیگنال‌های منبع یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در دهه‌ی اخیر توجه زیادی از محققین شاخه‌های مختلف علوم مهندسی را به خود جلب کرده است. در این آنالیز خواص آماری مراتب بالا برای جداسازی کور سیگنال‌ها به‌کار گرفته می‌شود. در این مقاله جداسازی سیگنال‌های منبع که در یک محیط نویزی با هم ترکیب شده‌اند مورد توجه قرار گرفته است و از تابع خودهمبستگی غیرخطی سیگنال‌های منبع در حوزه ویولت به‌عنوان تابع هدف استفاده شده و با استفاده از الگوریتم LMS1 نقطه‌ی ماکزیمم این تابع محاسبه می‌شود. ابتدا ضرائب ویولت گسسته‌ی مربوط به سیگنال‌های مرکب نویزدار محاسبه شده و سپس بر مبنای ضرائب تقریب به‌دست آمده از تجزیه‌ی ویولت و الگوریتم LMS، نقطه‌ی ماکزیمم تابع هدف مورد نظر محاسبه شده و در نتیجه ضرائب فیلتر تخمین ‌به‌دست می‌آیند. سپس با استفاده از این فیلتر سیگنال‌های منبع از هم جدا می‌شوند. از دو پارامتر 1) شاخص بازده و 2) نسبت سیگنال به تداخل و اثر گذاری نویز، برای نشان دادن کارایی الگوریتم ارائه شده، استفاده می‌شود. نتایج شبیه‌سازی در سه قسمت براساس سیگنال‌های تصادفی گوسی، سیگنال‌های صحبت و سیگنال‌های الکتروکاردیوگرام نشان داده ‌شده‌اند. در این مقاله اثر سطح تجزیه در حوزه‌ی ویولت نیز مورد توجه قرار گرفته است. در انتها نتایج به‌دست آمده با الگوریتم جدید (NoisyNA)Shi مقایسه می‌شود. ملاحظه می‌شود که به‌دلیل استفاده از تبدیل ویولت و افزایش میزان همبستگی غیرخطی در این حوزه، نتایج بهتری به‌دست می‌آید.
صادق کلانتری، سید محسن رضوی، هادی مرادی، عماد حمیدی،
دوره 9، شماره 1 - ( 6-1401 )
چکیده

یکسان بودن اندازه گام‌های مارپیچ در یک لامپ موج رونده با بازدهی سیستم رابطه مستقیم دارد. در این مقاله هدف ساخت دستگاهی است که با بکارگیری پردازش تصویر گام‌های مارپیچ را به صورت اتوماتیک و با دقت مناسب اندازه‌گیری نماید. به همین منظور الگوریتم پیشنهادی همراه با نو‌آوری‌هایی در زمینه‌های رفع نویز و تعیین آستانه در جهت اندازه‌گیری اتوماتیک گام‌های مارپیچ ارائه گردید و نمونه اولیه دستگاه ساخته شد. این دستگاه قابلیت کار در دو مُد اندازه‌گیری دستی و اتوماتیک را داراست و مشابه داخلی نداشته و از نظر قیمت تمام شده و کاربرد در اندازه‌گیری گام‌های مارپیچ نسبت به نمونه خارجی بسیار کم هزینه‌تر می‌باشد. این دستگاه در مُد اتوماتیک قادر است کلیه گام‌های مارپیچ را به یکباره اندازه‌گیری نماید. در صورتی که در دستگاه مشابه خارجی گام‌ها باید به صورت دستی و جداگانه اندازه‌گیری گردند. انتخاب نقاط ابتدا و انتهای گام‌ها در این دستگاه به صورت تطبیقی انجام می‌شود که سبب افزایش سرعت اندازه‌گیری و افزایش تکرارپذیری در اندازه‌گیری گام‌ها می‌گردد. در صورتی که در دستگاه نمونه خارجی انتخاب نقاط شروع و پایان گام‌ها توسط کاربر انجام می‌شود که خود تکرارپذیری اندازه‌گیری را کاهش می‌دهد. نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که دقت اندازه‌گیری دستگاه ساخته شده در مقایسه با دستگاه نمونه خارجی قابل قبول می‌باشد.
 


صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4657