[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
آمار نشریه::
فهرست داوران::
شبکه‌ های اجتماعی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
4 نتیجه برای کنترل تطبیقی

دکتر سحرانه قائمی، خانم فرناز قنبرپور،
دوره 1، شماره 2 - ( 10-1392 )
چکیده

در این مقاله روشی برای طراحی کنترل‌کننده درچارچوب کنترل تطبیقی مدل مرجع وفیدبک خروجی تطبیقی، با استفاده از تابعی از خطای تعقیب مسیر و کنترل تناسبی برای دسته‌ای از سیستم‌های خطی پیوسته با تاخیرهای متعدد متغیر با زمان در حالت، ارائه شده است. کنترل‌کننده پیشنهادی علاوه بر این‌که نسبت به تاخیرهای نا‌معین، متعدد و متغیر با زمان فرایند و اغتشاش خارجی با کران‌های نا‌معین مقاوم است، تاثیر قابل ملاحظه‌ای در بهبود رفتار حالت‌ دائم و عملکرد گذرای سیستم حلقه بسته دارد. اثبات پایداری سیستم حلقه بسته و همگرایی خطا، با استفاده از تابع لیاپانوف-کراسفسکی مناسبی صورت گرفته است. نتایج شبیه‌سازی، نشان‌دهنده کارایی کنترل‌کننده‌ی پیشنهادی می‌باشد.
دکتر اردشیر محمدزاده،
دوره 5، شماره 2 - ( 12-1397 )
چکیده

دراین مقاله یک روش کنترلی تطبیقی، با ترکیب شبکه عصبی پیشنهادی به همراه کنترل­ کننده خطی­ سازی پسخور برای ردیابی و کنترل وضعیت یک ربات جابه جا کننده صنعتی ارائه می­ شود. ابتدا فرض می­ شود که دینامیک سیستم کاملاً معلوم است و سیگنال کنترلی بر اساس خطی سازی پسخور طراحی می­ شود. سپس برای حذف اثرات نامعینی و اغتشاش، پارامترهای شبکه عصبی بر اساس قانون لیاپانوف چنان تنظیم می­ شوند که شرط لغزشی برقرار شود. نتایج شبیه­ سازی در شرایط مختلف از جمله حضور اغتشاش و تأخیر با کنترل کننده مدلغزشی معمولی مقایسه می شود. نتایج شبیه­ سازی نشان می ­­دهد که کنترل­ کننده پیشنهادی عملکرد مناسبی دارد و می ­تواند در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرد.


مهدی دلیر، نوشین بیگدلی،
دوره 6، شماره 1 - ( 11-1398 )
چکیده

در این مقاله، کنترل­کننده مرتبه کسری مقاوم هوشمند تطبیقی برای سیستم­های مرتبه کسری آشوبناک با تاخیر در ورودی کنترلی، عدم قطعیت و اغتشاش خارجی طراحی می­شود. تاخیر زمانی به دو صورت ثابت و متغیر با زمان در نظر گرفته می­شود. با توجه به تغییرات نقطه کار از کنترل تطبیقی برای به روز رسانی اطلاعات لحظه­ای سیستم استفاده می­شود و از کنترل­کننده هوشمند به منظور تخمین  عدم قطعیت­ها و اغتشاشات و غیرخطینگی­های سیستم با توجه به اطلاعات لحظه­ای حاصل از کنترل تطبیقی مورد استفاده قرار می­گیرد. کنترل مدلغزشی که پایداری مجانبی را در سیستم­ با وجود عدم قطعیت و اغتشاش فراهم می­آورد به عنوان کنترل­کننده مقاوم استفاده می­شود. با استفاده از قضیه لیاپانوف و لم باربالات، پایداری مجانبی سیستم­ مرتبه کسری آشوبناک با تاخیر در ورودی و نامعینی و اغتشاش خارجی به وسیله کنترل­کننده طراحی شده اثبات می­گردد. در آخر نیز با استفاده از نتایج شبیه­سازی سیستم آشوبناک اقتصادی و همچنین سیستم عرضه و تقاضای انرژی، عملکرد کنترل­کننده طراحی شده مورد بررسی قرار می­گیرد.


دکتر عباس نعمتی،
دوره 10، شماره 2 - ( 6-1402 )
چکیده

در این مقاله یک استراتژی جدید کنترل مد لغزشی ترمینال مرتبه دوم غیرتکین تطبیقی برای پایدارسازی زمان محدود و سریع سیستم‌های فیزیکی سایبری در حضور همزمان عدم قطعیت­ های پارامتری، اغتشاشات ناخواسته و حملات سایبری محرک پیشنهاد شده ‌است. با استفاده از سطح لغزش و منیفولد غیرخطی پیشنهادی، مد رسیدن حذف­ شده و عملکرد مقــاوم کل سیستم بهبود می‌یابد. قوانین تطبیقی آنلاین ارائه­ شده با عدم­ قطعیت ­های پارامتری، اغتشاشات ناخواسته و حملات سایبری سروکار دارند، بطوری­که دیگر نیازی به شناسایی کران­ های بالای آنها نیست. تکنیک کنترل مد لغزشی ترمینال مرتبه دوم غیرتکین تطبیقی طراحی ­شده، عملکرد مقاوم سیستم را در شرایط مذکور با انعطاف­ پذیری و دقت بالا، پاسخ سریع و نرم، بدون نوسانات گذرا و چترینگ و نیز همگرایی مناسب در زمان محدود تضمین می­کند. نتایج شبیه‌سازی عددی، اثربخشی و موفقیت روش کنترل مد لغزشی ترمینال مرتبه دوم غیرتکین تطبیقی را در مقایسه با نتایج  روش ­های کنترل مد لغزشی انتگرالی تطبیقی، کنترل مد لغزشی متداول و کنترل فیدبک حالت نشان می‌دهد.
 

صفحه 1 از 1     

سامانه های غیرخطی در مهندسی برق Journal of Nonlinear Systems in Electrical Engineering
نشریه سامانه‌های غیرخطی در مهندسی برق در خصوص اصول اخلاقی انتشار مقاله، از توصیه‌های «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر» موسوم به COPE و «منشور و موازین اخلاق پژوهش» مصوب معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تبعیت می‌کند.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 28 queries by YEKTAWEB 4657